Betarades1200x800keimeno synergatwn

Από το σημερινό (18/09) πρόγραμμα ξεχωρίζουν φυσικά οι αναμετρήσεις του Champions League με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Η Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει και πάλι στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ, η Παρί με σημαντικές απουσίες υποδέχεται την Ρεάλ, ενώ συνεχίζεται η δράση και στη Segunda Division.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα παιχνίδια του οπαπ live.

Σκοράρουν κατά ριπάς Σαχτάρ και Σίτι

Στις 22:00, στο Metalist Stadium του Χάρκοβο και όχι στη φυσική της έδρα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου, τον οποίο πλαισιώνουν οι Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Αταλάντα. 

Οι Ουκρανοί βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, μετρούν 7/7 νίκες στο εθνικό τους πρωτάθλημα και έχουν αποκτήσει ήδη μία διαφορά επτά πόντων από τους διώκτες τους. Πολύ επιθετική ομάδα, σε αυτά τα επτά παιχνίδια έχει σκοράρει 23 φορές, με τους Βραζιλιάνους Μοράες, Μάρλος και Τάισον να συνδυάζονται άψογα στην επίθεση. 

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από την ήττα - σοκ στην έδρα της Νόριτς το Σάββατο. Οι “πολίτες” μπήκαν πολύ νωχελικά στον αγώνα και βρέθηκαν 2-0 πίσω στο σκορ πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών. Μείωσαν με τον Αγκουέρο πριν το ημίχρονο, όμως δέχθηκαν και τρίτο τέρμα από τον Πούκι στο 50’ και παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησαν στη συνέχεια, κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 3-2 στο 88’. Οδυνηρή ήττα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όπου έμειναν στο -5 από τη Λίβερπουλ. Βέβαια ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Γκουαρδιόλα φέτος είναι το Champions League και μία παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης. 

Η Σαχτάρ είναι πολύ επιθετική ομάδα με τους βραζιλιάνους μπροστά, η Σίτι είναι γνωστή για την ποιότητά της, όμως φέτος έχει παρουσιάσει πολλές αρρυθμίες στα μετόπισθεν, όπου έχει και σημαντικές απουσίες. Πολύ πιθανό να βρουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες, το Goal/Goal, σε απόδοση 1.87 αποτελεί επιλογή. 

Πληγωμένη η Παρί

Στις 22:00, στο Parc des Princes, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα του 1ου ομίλου, τον οποίο πλαισιώνουν η Γαλατασαράι και η Κλαμπ Μπριζ. 

Οι Παριζιάνοι συνέχισαν νικηφόρα το Σάββατο, έστω και δύσκολα με 1-0 εντός έδρας επί του Στρασβούργου. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο 92’ ο Νειμάρ με ανάποδο ψαλίδι. Ο Βραζιλιάνος σταρ που αποδοκιμάστηκε από τους φίλους της Παρί σήμερα είναι τιμωρημένος, ενώ δεν θα αγωνιστούν ούτε οι τραυματίες Εμπαπέ, Καβάνι και Ντράξλερ! 

Η Ρεάλ επέστρεψε στις νίκες το Σάββατο με το εντός έδρας 3-2 επί της Λεβάντε, με τον Μπενζεμά να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην 3η θέση της La Liga, στο -2 από την κορυφή. 

Η Παρί έχει πολλές και σημαντικές απουσίες στην επίθεση, η Ρεάλ δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της και έχει τη “φανέλα” να περάσει με νίκη από το Παρίσι. Επιλογή το 2 DNB, σε απόδοση 2.30. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. 

Αμφίσκορο στο Λούγκο

Στις 20:00, στο Στάδιο Anxo Carro του Λούγκο, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Πονφεραδίνα για την 6η αγωνιστική της Segunda Division. 

Οι γηπεδούχοι την Κυριακή πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν με το 2-0 επί της Φουενλαμπράδα και αναρριχήθηκαν στη 14η θέση με 6 πόντους. 

Η Πονφεραδίνα είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (1-3-0) και το Σάββατο έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Αλκορκόν, παρότι για 30 λεπτά οι αντίπαλοί τους αγωνίστηκαν με δύο παίκτες λιγότερους!

Επιλογή μας από τον αγώνα το Goal/Goal (1.90), το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις τρεις φετινές αναμετρήσεις της Λούγκο και στις τέσσερις της Πονφεραδίνα. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.