45381 kilo 590

Σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, είναι αναμενόμενο ότι θα πάρουμε μερικά κιλά παραπάνω, τα οποία ως γνωστόν δεν εξαφανίζονται από την μία μέρα στην άλλη.

Και παρόλο που πολλές διασημότητες αναρτούν φωτογραφίες τους μετά την γέννα, χωρίς ίχνος κοιλιάς και γοφών, το σώμα της μέσης-θνητής γυναίκας θα αργήσει να επανέλθει στο αρχικό του βάρος.

Υπάρχουν, όμως, και γυναίκες που αντί να ντρέπονται γι’ αυτήν την αλλαγή, την υποστηρίζουν με το κατάλληλο ντύσιμο. Παραμένουν το ίδιο λαμπερές γιατί πολύ απλά προσαρμόζουν τις νέες ανάγκες του σώματός τους στις κατάλληλες επιλογές.

Δεν χρειάζεται να είμαστε…στέκα μπιλιάρδου για να αναδείξουμε το στιλ μας. Aρκούν μόνο μερικές σωτήριες συμβουλές για να κάνουμε θραύση φέτος το καλοκαίρι.

Ψηλοκάβαλες παντελόνες

Συνήθως αυτό που απασχολεί τις περισσότερες μαμάδες μετά την γέννα είναι η περιοχή της κοιλιάς, που είναι ακόμα πρησμένη και καθόλου...σφριγηλή. Γι' αυτόν τον λόγο τα ψηλόμεσα παντελόνια αποτελούν ιδανική λύση για να καμουφλάρετε την συγκεκριμένη περιοχή. Ανάλογα τα παπούτσια και το τοπ που επιλέγετε, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ντύσιμο που να σας βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ.

Skater φούστες

Οι skater φούστες αναδεικνύουν την θηλυκότητα μιας γυναίκας ανεξάρτητα από τα κιλά και προτείνουμε να τις εντάξετε σύντομα στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με αθλητικά παπούτσια, σανδάλια ή γόβες. Όσον αφορά το πάνω μέρος, επιλέξτε πουκάμισα ή στενές μπλούζες.

Μαύρο φόρεμα

Κάπου κάποτε η Κοκό Σανέλ είχε πει: «Θα επιβάλω το μαύρο, είναι πολύ ισχυρό, το μαύρο χρώμα εξαφανίζει οτιδήποτε άλλο γύρω του» και συμφωνούμε απόλυτα καθώς εξαφανίζει και τα περιττά κιλά. Η επιλογή του μαύρου φορέματος είτε είναι φαρδύ, είτε πιο στενό πάντα δίνει κομψότητα στο στιλ. Συνδυάστε το με τζιν τζάκετ και έντονα αξεσουάρ, όπως φούξια τσάντα.

Μακριές μπλούζες

Οι μακριές μπλούζες, συνδυασμένες με ένα στενό παντελόνι δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η φόρμα τους δεν πρέπει να είναι ούτε φαρδιάς γραμμής, αλλά ούτε πολύ στενής. 

Σόρτς και βερμούδες

Ποιος είπε ότι μερικά κιλά παραπάνω θα μας κρατήσουν μακριά από τα αγαπημένα μας σορτσάκια και  βερμούδες; Μπορούμε να τα φοράμε άφοβα, αρκεί να προσέξουμε το μήκος τους και φυσικά να είναι ψηλόμεσα. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, επιλέξτε ανοιχτές αποχρώσεις και λινό ύφασμα, συνδυασμένο με πουκαμίσες και στενά τοπ.

Κάν' το όπως η Μέγκαν 

Αμέσως μετά την γέννηση του γιου της η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε δημόσια με ένα λευκό φόρεμα που δεν έκρυβε καθόλου την κοιλιά της, σαν μια κανονική γυναίκα. Μάλιστα, είχε τοποθετήσει την ζώνη του φορέματος σε τέτοιο σημείο που τόνιζε τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης. Η επιλογή ενός φαρδιού φορέματος την κάνει να δείχνει πιο κομψή από ποτέ.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr