412664

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για το χρονικό διάστημα από τις 08 Ιουνίου 2020 έως τις 14 Ιουνίου 2020.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, κοινωνική η στάση σου. Η εβδομάδα θα δώσει ένα αεράτο και ελκυστικό στυλ στην εικόνα σου, αν προσεγγίσεις θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Επιπλέον, η εβδομάδα θα σου ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, ίσως να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό θα είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις και να βγεις μπροστά από τα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Δεν αποκλείεται να μιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψεις λόγω ανασφαλειών. Αν είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση κάνε το βήμα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, μην αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, δώσε ώθηση στη ροη των γεγονότων.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Η εβδομάδα θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να σε εμπιστευτεί, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις ίσως και αποκαλυπτικά λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε καταστάσεις που σας απογοήτευσαν. Επιπλέον, η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αυτή η εβδομάδα, αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Σε συμβουλεύω να αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις αγχωμένες σκέψεις ή ενέργειες. Η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσουν τα μπερδεμένα ζητήματα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να σιγουρευτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Βγαίνεις από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα δώσουν μια απελευθερωμένη όψη στη στάση σου. Θα νιώσεις ζωτικότητα και ενθουσιασμό, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Με το άτομο που θα ξεκινήσεις συστηματικές επαφές δε θα απογοητευτείς, τα γεγονότα θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Παίρνεις την απόφαση να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις το ταίρι σου με θερμές εκδηλώσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς. Προσπάθησε να εστιάσεις στις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν, κράτα ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σου. Απέφυγε τα βιαστικά και αρνητικά συμπεράσματα.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, αλλαγές θα φέρουν στον τρόπο σκέψης σου. Θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για νέα αρχή. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι προτάσεις που θα κάνεις θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις και τις εμμονές, οι εσωτερικοί σου διχασμοί ίσως να κάνουν ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις εξάρσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να θερμάνεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, θα σε εξιτάρει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα νιώσεις πως μεταξύ σας υπάρχει έλξη και χημεία, είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για μια σχέση με αληθινά αμοιβαία και σταθερά αισθήματα, ουσιαστικά θα σε αποτρέψει από τις επιπόλαιες επιλογές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσεις, προσοχή στις εικασίες σου. Ίσως να μην μπορέσεις να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, δε θα βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός σου κόσμος, προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και όχι εγωκεντρικά. Σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσεις στη θετική και αισιόδοξη όψη των γεγονότων, μη δώσεις έκταση σε ανασφάλειες και αμφιβολίες.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, δε θα έχεις σταθεροποιημένα θέλω. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να εμπιστευτείς και να πιστέψεις, αμφιβολίες θα σας απασχολήσουν. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απέφυγε τις υπερβολές. Δυναμική και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην λείψουν οι ανατρεπτικές αποφάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια τη συναισθηματική και ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, ίσως να σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη ωστόσο, τις υποψίες σας καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις και όχι με επιφανειακές ενδείξεις. Προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, σε ένταση θα βρίσκονται τα συναισθήματα σου, μη δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με απελευθερωμένες ενέργειες θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου!!! Η εβδομάδα, θα σε ωθήσει στο να κινηθείς με αυθορμητισμό. Πιθανόν να μπερδευτείς συναισθηματικά, με αυτά που θα ακούσεις ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Θα εστιάσεις στην ανάγκη σου για σταθερότητα ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως απαιτητική τη στάση σου, προσοχή σε ζήλιες και σε αμφιβολίες, καλό θα είναι να περιορίσεις τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις και τα καβγαδάκια, σου δίνω τη συμβουλή να μην δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για αρνητικές ανατροπές. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα αρχίσεις να ισορροπείς συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα αυθόρμητα και διαισθαντικά. Ίσως να υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης, ωστόσο θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις, ίσως να διεκδικήσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, προσέγγισε, προχώρα σε ουσιαστικές προτάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ίσως να νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής πίεσης, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις, να διαπιστώσεις και όχι να ξεσπάσεις ή να βγάλεις άτοπα συμπεράσματα. Θα ηρεμήσεις και θα προχωρήσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα μπορέσεις να χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να κατασταλάξεις. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου ακμαία, σου δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας. Σε παροτρύνω να κάνεις το μεγάλο βήμα να ρισκάρεις, ξέχνα το απογοητευτικό παρελθόν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Προσοχή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και υποψίες, προσπάθησε να μην παγιδευτείς σε εικασίες που δεν έχουν βάσιμη απόδειξη. Σου δίνω τη συμβουλή να μην φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές που θα σε κάνουν να χάσεις την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την άρνηση και την αμφιβολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αυτή την εβδομάδα, δε θα τρενάρεις άλλο την κατάσταση, φεύγουν οι δισταγμοί και οι επιφυλάξεις, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα, θα πάρεις ριζικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Κάνε το βήμα να ξεκινήσεις νέα σχέση ωστόσο οι ενέργειες σου θα πρέπει να είναι συνειδητές και οι προσδοκίες σου ρεαλιστικές.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Θα αναζητήσεις χαλαρότητα, προσπάθησε να αποφύγεις τις ανασφάλειες, δείξε στο ταίρι σου την απαιτούμενη εμπιστοσύνη. Κάτι θα σε ωθήσει στο να σταθεροποιήσεις το πρόσωπο που αγαπάς, θα θελήσεις να το κατοχυρώσεις δίπλα σου, ωστόσο η εβδομάδα ίσως να σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με το αν η μεταξύ σας αγάπη είναι αμοιβαία, μη δώσεις έκταση στις αμφισβητήσεις.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Θα ενθουσιαστείς, θα γεμίσει ο συναισθηματικός σου κόσμος, σε ορισμένες περιπτώσεις η λογική δε θα είναι ικανή να φρενάρει τις διαθέσεις σου. Οδηγός των πράξεων σου θα είναι το συναίσθημα, προσοχή στις παρορμητικές προσεγγίσεις και αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να ρισκάρεις, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις οπωσδήποτε από την αδράνεια και να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αισθαντικότητα και τη διαίσθηση σου, ωστόσο, προσοχή στην εσωτερική σύγχυση και στις παραποιήσεις. Η στάση και τα λόγια σου θα είναι ανέμελα και απελευθερωμένα, πρόσεξε τι ακριβώς θα τάξεις στο ταίρι σου. Φεύγουν οι εντάσεις και οι προβληματισμοί, επιθυμία σου θα είναι να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr