ο φως της δημοσιότητας βλέπουν «άγνωστες» πτυχές του γάμου του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αμερικανού δημοσιογράφου και συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν.

Η αφήγηση ξεκινά με τον Ωνάση να είναι ενθουσιασμένος μετά τον θάνατο του Ρόμπερτ Κένεντι (τον Ιούνιο του 1968). Πέντε λεπτά μετά την αναγγελία της δολοφονίας του φέρεται να τηλεφωνεί στον φίλο του Κώστα Γκράτσο και να του λέει: «Είναι απαλλαγμένη από τους Κένεντι. Ο τελευταίος κρίκος έσπασε». Σύμφωνα με τον Γκράτσο, «ο μεγαλύτερος "πονοκέφαλος" του Ωνάση είχε εξολοθρευτεί», όπου «πονοκέφαλος» ήταν ο Ρόμπερτ, που είχε σχέση με την Τζάκι. Ο «Άρι» (όπως τον αποκαλούσαν στην Αμερική) άρπαξε την ευκαιρία και λίγες ημέρες μετά κατέφτασε στο στο πατρικό της Τζάκι, συνοδευόμενος από την κόρη του Χριστίνα και ξεκίνησε την «πολιορκία». Την κατέκλυσε με κοσμήματα, προσφέροντας...

 

Πηγή:zougla.gr

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.