Μόλις έφτασε στα χέρια μας η ευχαριστήρια επιστολή της κυρίας Κ δεν μπορούσαμε παρά να καταγράψουμε το ιατρικό αυτό περιστατικό προκειμένου να αναδειχθεί η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα της ιατρικής στην Πόλη μας.


Γνωστή επιχειρηματίας της Πόλης μας η οποία υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους και διαταραχές όρασης εδώ και 3 χρόνια είχε χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα να απαλλαγεί από τα συμπτώματα της και είχε σχεδόν πειστεί από μεγάλο ιατρικό κέντρο των Αθηνών ότι όχι μόνο δεν νοσεί, αλλά κι ότι εντάσσεται και στους ''κατά φαντασίαν ασθενείς''.

Η συγκεκριμένη κυρία μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητά της λόγω των συμπτωμάτων που την ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να ζητήσει ακόμα μια γνώμη, αυτή τη φορά από έναν νέο σε ηλικία ιδιώτη παθολόγο, ο οποίος όπως μας δήλωσε η ίδια κατάλαβε από την αρχή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

 Ύστερα από έναν κύκλο επίπονων και αρκετά ακριβών παρακλινικών εξετάσεων, ο γιατρός άρχισε να υποψιάζεται μια συγκεκριμένη νόσο. Σε συνεργασία με καταξιωμένο και επίσης νεαρό σε ηλικία οφθαλμίατρο κατάφεραν να πιστοποιήσουν ότι τα συμπτώματα της ασθενούς ήταν 100% οργανικά και το μόνο που έμενε ήταν να αποδοθούν κι επίσημα στην πάθηση που οι δύο γιατροί υποπτεύονταν.

  Με τη βοήθεια της νευροχειρουργικής και της νευρολογικής κλινικής του Γενικού κρατικού Νίκαιας (νοσοκομείο στο οποίο είχε θητεύσει στο παρελθόν ο ιδιώτης παθολόγος), η διάγνωση ετέθη και άρχισε αμέσως η θεραπευτική αγωγή.

  Η σπάνια νόσος η οποία διαγνώστηκε είναι καλοήθης και η θεραπεία έχει ήδη αποτελέσματα.
 Η ασθενής άρχισε ήδη  να αισθάνεται πολύ καλύτερα και ευχαριστεί την τύχη της, που ζήτησε την βοήθεια των δυο συμπολιτών ιατρών μας.
 Μάλιστα, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον ιατρικό σύλλογο Φθιώτιδας για λόγους όμως απορρήτου δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε το όνομα της.

Δείτε την επιστολή: