kastro2

Την πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού να κινήσει τις διαδικασίες επαναλειτουργίας του αναψυκτηρίου στο Κάστρο Λαμίας, με την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών και έργων για τον εκσυγχρονισμό του, εξέφρασε η Υπουργός Λίνα Μενδώνη απαντώντας στη σχετική ερώτηση του Βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα.

Ο Βουλευτής στις 31 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είχε απευθύνει ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, θέτοντας το ζήτημα της επαναλειτουργίας του αναψυκτηρίου, το οποίο και αποτελεί χρόνιο αίτημα των πολιτών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Θέμης Χειμάρας:

«Η επαναλειτουργία του αναψυκτηρίου στο Κάστρο Λαμίας, είμαι βέβαιος ότι αυξήσει την επισκεψιμότητα, και θα τονώσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των πολιτών για το εμβληματικό σημείο της πόλης μας.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η Υπουργός κ. Λίνα Μενδώνη απαντώντας άμεσα στην ερώτησή μου, ενεργεί προς αυτή την κατεύθυνση διερευνώντας και την πιθανότητα σύμπραξης με το Δήμο Λαμιέων.

Με συνεργασία, θέτοντας και εκπληρώνοντας, μικρούς και μεγαλύτερους στόχους, μπορούμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να κάνουμε τη Φθιώτιδα ισχυρή και στον Πολιτισμό!»