ethelodis

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00, στο ισόγειο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, θα εορταστεί η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή και θα εγκαινιαστεί η λειτουργία του Γραφείου Εθελοντών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Νοσοκομείου Λαμίας, με ομιλίες για τον Εθελοντισμό και την πορεία της λειτουργίας του Μητρώου Εθελοντών, βραβεύσεις και άλλες δράσεις.

Η λειτουργία του Γραφείου Εθελοντών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, που πλέον θα βρίσκεται στο ισόγειο του Νοσοκομείου, κρίθηκε απαραίτητη για την διαχείριση και τον συντονισμό των 190 εθελοντών, οι οποίοι  από το 2018 και έως σήμερα, έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Εθελοντών και Εθελοντικών Ομάδων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και προσφέρουν καθημερινά τις εθελοντικές τους υπηρεσίες σε όλους τους τομείς Εθελοντικής δραστηριότητας του Μητρώου.

Το Μητρώο Εθελοντών και Εθελοντικών Ομάδων Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Γ.Ν.Λαμίας υλοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3868 (ΦΕΚ Α΄ 129/2010 άρθρ. 11-12 )

Στοιχεία επικοινωνίας (Επιτροπή Διαχείρισης & Αξιολόγησης Εθελοντών του Γ.Ν. Λαμίας)

22313 56160, Υφαντή Θεανώ (ΤΕ Επισκέπτρια Υγείας - Τμήμα Αιμοδοσίας)

22313 56169, Παπαχρήστος Χρήστος (Πρ/νος  Αυτοτελούς Τμήματος Ελέγχου, Ποιότητας & Έρευνας & Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης)

Πληροφορίες για τον Εθελοντισμό στο Νοσοκομείο Λαμίας

Ιστότοπος Γ.Ν.Λαμίας: http://www.hosplam.gr

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook (Σελίδα): Εθελοντές Υγείας Γ.Ν.Λαμίας

Instagram @ Lh_healthvolunteers