geniko nosokomeio lamias

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με τις συντονισμένες ενέργειες της κυβέρνησης, της ΥΠΕ, της διοίκησης του νοσοκομείου και με τη συμπαράσταση του ιδιωτικού τομέα έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό.

Συγκεκριμένα:

Εντός 2 εβδομάδων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με τις σχετικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του χώρου και του εξοπλισμού με συνέπεια να προκύψουν 6 νέες κλίνες ΜΕΘ covid-19 που ενταχθήκαν στο ΕΣΥ.

Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την προμήθεια και σύντομα αναμένεται ο απαραίτητος εξοπλισμός  (αντιδραστήρια) για τη διάγνωση του covid -19 στο χώρο του Νοσοκομείου.

Είναι σε εξέλιξη έργα στα χειρουργεία όπου θα απομονωθούν τρεις (3)  από τις οκτώ (8) αίθουσες , για αντιμετώπιση περιστατικών που πιθανόν να νοσούν από Covid -19.

Ενισχύθηκε το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Θέλω σε αυτό το σημείο να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να εξάρω τη συμβολή και την προσφορά των ιδιωτών της περιοχής μας σε αυτή τη μεγάλη μάχη που δίνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενάντια σε αυτή την πανδημία.

Συγκεκριμένα, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις εταιρείες, τους φορείς, τους συλλόγους, τα σωματεία αλλά και τους μεμονωμένους συμπολίτες μας που έσπευσαν να συνδράμουν με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, υλικό μέτρων ατομικής προστασίας και λοιπό υγειονομικό υλικό για το Νοσοκομείο της πόλης μας. Ας αποτελέσουν παράδειγμα για να συμβάλλουν και άλλοι σε αυτή την προσπάθεια.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα είμαστε όλοι αρωγοί στον αγώνα του ιατρικού, του νοσηλευτικού, του παραϊατρικού προσωπικού, των διοικητικών υπαλλήλων και όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία και στις δομές υγείας με τη διαρκή ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.