Συνελήφθησαν, σήμερα (08-05-2015) πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Φθιώτιδας, τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί, ηλικίας 26, 25 και 24 ετών, καθώς και ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας.


Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε περιοχή της Λαμίας, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς να τα καταφέρουν, προξενώντας σε αυτή φθορές.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν τους κατηγορούμενους να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 24χρονος οδηγούσε το ανωτέρω όχημα υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΠΗΓΗ : lamiastar.gr