revmatoklopi 5

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε στις 03-09-2020, σε 2 οικισμούς της ευρύτερης περιοχής της Αταλάντης.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας και των Α’ και Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (45) άτομα και (14) οχήματα, ενώ συνελήφθησαν συνολικά δέκα τρεις (13) ημεδαποί (επτά άνδρες και έξι γυναίκες), για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως διαπιστώθηκε, οι ανωτέρω συλληφθέντες, ως ιδιοκτήτες παραπηγμάτων, είχαν προβεί, μέσω τοποθέτησης καλωδίων σε παρακείμενες κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ, στην κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας με την οποία τροφοδοτούσαν παράνομα τα παραπήγματά τους.

Στην επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, συμμετείχε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ Αταλάντης, το οποίο προέβη σε αποσύνδεση των παράνομων καλωδίων από τις κολώνες του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και αρμόδιος υπάλληλος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.  

Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.