Παρά την αξιόλογη προσπάθεια η Φθία Λαμίας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Η ομάδα του Αποστόλη Πουγκακιώτη γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ της Β΄ Εθνικής που έγινε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας (Αθήνα).
 
Οι πρωταθλητές του 2ου ομίλου έχασαν από το Σεριφάτο Αιγίου με  26-20, από το Καματερό με 24-19 και από την οικοδέσποινα Νέα Ιωνία με 25-17.
 
Η άνοδος στην Α2 Εθνική χάθηκε για τη Φία, όμως δεν υπάρχει απογοήτευση. Οι άνθρωποι της λαμιώτικης ομάδας έμειναν ευχαριστημένοι από την αγωνιστική παρουσία των αθλητών και τόνισαν ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν.
 
Βέβαια δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία στο πρώτο ματς κόντρα στο Σεριφάτο, ενώ άπαντες αναφέρθηκαν στην άψογη διοργάνωση.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι με τη Νέα Ιωνία, με προπονητή τον Δημήτρη Καφφάτο, αγωνίστηκε και ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.
 
Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο Παπάδος Γέρας.
 
Νέα Ιωνία, Σεριφάτο Αιγίου και ΓΑΣ Καματερού είναι οι ομάδες που πήραν τις πρώτες θέσεις στον όμιλο μπαράζ για την άνοδο στον 1ο (Νότιο) όμιλο της Α2 Ανδρών για την περίοδο 2015-2106. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:  
 
Σεριφάτο- ΓΑΣ Καματερού 26-16

Νέα Ιωνία- Σεριφάτο 27-16

Σεριφάτο- Φθία Λαμίας 26-20

ΓΑΣ Καματερού- Νέα Ιωνία 26-26

Φθία Λαμίας- ΓΑΣ Καματερού 19-24

Νέα Ιωνία- Φθία Λαμίας 25-17
 
Βαθμολογία

1. Νέα Ιωνία 5
2. Σεριφάτο 4
3. ΓΑΣ Καματερού 3
4. Φθία Λαμίας 0

ΠΗΓΗ  :lamiastar.gr