Στο πλευρό των 5 απολυμένων  απο την επιχείρηση <<Ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες >> στην Φθιώτιδα  τάσσονται οι γυναίκες της ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση τους ,  στους εργαζόμενους που απολύθηκαν μετά το δίκαιο αγώνα τους για να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.


Οπως τονίζουν στην επιστολή  τους <<  οι εργαζόμενοι στις «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» εδώ και χρόνια “βάζουν πλάτη” για την ανάπτυξη της εταιρείας μένοντας απλήρωτοι για πολλούς μήνες γιατί ο εργοδότης δεν είχε χρήματα για να τους πληρώσει, βρήκε όμως για να τους απολύσει! (Η εταιρεία απόλυσε 10 εργαζόμενες και εργαζόμενους τον Αύγουστο και 5 τον Οκτώβρη).
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ισοπέδωση των εργατικών δικαιωμάτων λύνει τα χέρια εργοδοτών και μεγαλοεπιχειρηματιών. Η ανάπτυξη που διαλαλούν απαιτεί συντρίμμια εργατικών δικαιωμάτων, πάμφθηνη δουλειά και καταστολή των αγώνων.>>
Οι γυναίκες της Λοκρίδας απευθύνουν κάλεσμα σε έλληνες και μετανάστες εργάτες, απολυμένους  και εργαζόμενους να  μη σκύβουν το κεφάλι. και καλούν να διεκδικούν  το αυτονόητο: Να έχετε δουλειά και να πληρώνεστε γι’ αυτή!
Οι γυναίκες της Λοκρίδας καλούν  την εργοδοσία να πάρει πίσω τις απολύσεις και να εξοφλήσει άμεσα όλους τους εργαζόμενους.