Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι κάτοικοι στο Καστρί στην δυτική Φθιώτιδα για την γέφυρα που τους εξυπηρετεί στις αγροτικές καλλιέργειες και που το τελευταίο διάστημα έχει αποτελέσει το μήλον της έριδος ανάμεσα σε οικολόγους , κατοίκους και περιφέρεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής απο χθες είναι αγανακτισμένοι μετά απο πληροφορία που κυκλοφόρησε απο βουλευτικό γραφείο και σύμφωνα με την οποία η εφορία νεωτέρων μνημέιων χαρακτηρίζει μνημειο την γέφυρα και σταματά οποιαδήποτε εργασία κατασκευής της . Οι κάτοικοι της περιοχής μετά απο συνάντηση  που πραγματοποίησαν  στο Δ.Δ δηλώνουν έτοιμοι να κλείσουν δρόμους  τις επόμενες ημέρες αναμένοντας επιβεβαίωση  ή όχι των φημών που κυκλοφόρησαν . Δεν μπορέι να μας εμπαίζουν με τέτοιο τρόπο και να μην μπορούμε να πηγαίνουμε με ασφάλεια στα χωράφια μας την ώρα που έχον εξασφαλιστεί τα χρήματα για την επισκευή της γέφυρας , δηλώνουν μεταξύ άλλων .

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η περιφέρεια δεν γνωρίζει κάτι ακόμη επίσημα για απόφαση να μην γίνουν εργασίες επισκευής