Ξεκινούν  οι αγροτικές κινητοποιήσεις  στη Φθιώτιδα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με τους αγροτικούς συλλόγους Πελασγίας , Μακρακώμης ,και Στυλίδας - Εχιναίων να έχουν  προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα τρακτερ τους στην Πλατεία Ελευθερίας στις έντεκα το πρωί .

Οι αγρότες απευθύνουν κάλεσμα  συμμετοχής σε όλους που οδηγούνται καθημερινά στον αφανισμό . <<   Ήρθε επιτέλους η ώρα να αντισταθούμε και να συγκρουστούμε οργανώνοντας το  κίνημα  μας  στη  βάση  διεκδίκησης  και  υπεράσπισης  των  πραγματικών συμφερόντων μας, χωρίς να δείχνουμε καμία ανοχή στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που μαζί  με  ΝΔ -ΠΑΣΟΚ,  ΠΟΤΑΜΙ  έχουν  υπογράψει τη  θανατική καταδίκη  των  μικρομεσαίων  αγροτοκτηνοτρόφων,  των  μισθωτών και  των  συνταξιούχων . >> τονίζουν σε ανακοίνωσή τους . Οι αγρότες  θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω απο τα γραφεία της περιφέρειας διεκδικώντας τα αιτήματά τους .
Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή σύσκεψη  στην Ανθήλη για όλους τους αγρότες στο κοινοτικό κατάστημα  στις έντεκα το πρωί και θα μιλήσει ο ο εκπρόσωπος του συντονιστικού των μπλόκων Βαγγέλης Μπούτας . Ήδη οι αγρότες ετοιμάζονται για τις κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις και ομιλίες  στα Δ.Δ  προσπαθώντας να συσπειρώσουν τους αγρότες σε έναν κοινό αγώνα ο οποίος μόλις ξεκινά .