Κλειστό απο τις δέκα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι  σήμερα Τετάρτη το δημαρχείο της Λαμίας το οποίο τελεί υπό κατάληψη απο τους εργαζόμενους . Οι εργαζόμενοι  στο δήμο Λαμιέων ανήρτησαν πανώ  που γράφει κατάληψη  εναρμονισμένοι με τις αποφάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ.


Πανελλαδική μέρα κατάληψης όλων των δημαρχείων όρισε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ, κατά των μέτρων του μνημονίου, που στοχεύουν «στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, την διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την περικοπή των συντάξεων, στη πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την φοροεπιδρομή».Κατάληψη πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι και στο μηχανοστάσιο του δήμου  ενώ  δεν εκτελείται καμία εργασία  σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες .
Δύο εργαζόμενοι βρίσκονται στην πόρτα  του δημαρχείου ενημερώνοντας τους πολίτες  για τα αιτήματα τους  ενώ η συγκέντρωση πραγματοποιείται  στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου . Η κατάληψη  με την παράλληλη στάση εργασίας  θα λήξει στη μια το μεσημέρι  ενώ οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι θα μετέχουν  και την πανελλαδική απεργία στις 12 Νοεμβρίου .