Χωρίς τα τρακτέρ τους  πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση  διαμαρτυρίας  έξω απο την Περιφέρεια Στερεάς  οι αγρότες όπως είχαν ανακοινώσει ξεκινώντας  τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους . Σήμερα  30 περίπου αγρότες  μέλη των αγροτικών συλλόγων Στυλίδας ,Πελασγίας , Εχιναίων και Μακρακώμης  συγκεντρώθηκαν έξω από την περιφέρεια Στερεάς ανήρτησαν πανώ ζητώντας να ζήσουν με αξιοπρέπεια και όχι μέσα στην φτώχεια .

Οι αγρότες φωνάζοντας συνθήματα κατά του τρίτου μνημονίου και των μέτρων που φέρνει εναντίον της κοινωνικής αγροτικής πολιτικής ζήτησαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη . Λόγω της απουσίας του περιφερειάρχη συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραίσκο ο οποίος αφού τους άκουσε προσεκτικά , εξέφρασε την συμπαράστασή του στα αιτήματά τους,δηλώνοντας ότι   οι αγρότες είναι κύριος μοχλός ανάπτυξης τόσο της Στερεάς όσο και της Ελλάδας .

Οι αγρότες παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους . Ηδη αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν προαναγγείλει κάθοδο στην Αθήνα αλλά και μπλόκα στους δρόμους . Στις 18 Νοεμβρίου σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορέια στο κέντρο της Αθήνας εναντίον του φορολογικού και του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση. Τι ς επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστούν και οι επόμενες κινήσεις τους .