Ένορκη διοκητική εξέταση διατάχθηκε για τον αστυνομικό ο οποίος κατηγορείται από δύο γυναίκες ότι τις << έπαιρνε μάτι>> την ώρα που έκαναν μπάνιο στα ιαματικά λουτρά θερμοπυλών ενώ στην συνέχεια όταν πήγαν να ντυθούν άρχισε να αυτοικανοποιείται μέσα στο αυτοκίνητό του .

Ο 43χρονος ο οποίος είναι Υπαρχιφύλακας και υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα τωνΤρικάλων συνελήφθη από τις αστυνομικές άρχές της Φθιώτιδας κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις . Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνιής Αστυνομίας ο Υπαρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα .

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

«Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα (06-11-2015) Υπαρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, που βρισκόταν μαζί με φίλη της στα ιαματικά λουτρά Θερμοπυλών, ο Υπαρχιφύλακας χθες το μεσημέρι (05-11-2015), διέπραξε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ακόλαστη πράξη, ενώ μπορούσε να γίνει αντιληπτός από τους εκεί λουομένους ή διερχόμενους πολίτες.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας. Επιπλέον τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση
».