Με συνθήματα  κατά της Κυβέρνησης  και κατά των σκληρών μέτρων και με πορέια  στο κέντρο της πόλης της Λαμίας τιμήθηκε η απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποίησε για την Φθιώτιδα το εργατικό κέντρο  με την συμμετοχή των περισσότερων  κλάδων και σωματείων .

Η συμετοχή μικρή η οποία δικαιολογήθηκε απο τους περισσότερους ομιλητές αφού όπως τονίστηκε το να χάσει  κάποιος οικογενειάρχης 70 και 80 ευρώ από την εργασία του είναι πάρα πολλά χρήματα που έχει ανάγκη αλλά και ο έμπορος το να χάσει 10 ευρώ είναι πολλά λεφτά για τις σημερινές ανάγκες . Στην πλατεία διάκου παρευρέθησαν εκπρόσωποι των επαγγελματοβιοτεχνών , καθηγητές ,δάσκαλοι ,εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και σε εργοστάσια, δημόσιοι υπάλληλοι , ο πρόεδρος του ΕΒΕ Αλέκος Διαμαντάρας ,και ο πρόεδρος τπου παμφθιωτικού αγροτικού συλλόγου Δημήτρης Δημογιάννης ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό . Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λαμίας κ. Βλαχογίάννης ενώ αρκετά καταστήματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και έκλεισαν μετά τις δώδεκα το μεσημέρι όπου είχε προγραμματιστεί η συγκέντρωση στην πλατεία Διάκου . Οι ομιλητές καταδίκασαν τα νέα μέτρα και σημείωσαν την εξαθλίωση στην οποία έχει περιέλθει ο εργαζόμενος . <<Επειδή τα προγράμματα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής τους για άλλη μια φορά δεν βγαίνουν, θεωρούν ότι πρέπει να πληρώσει την ανικανότητά τους ο λαός, με νέα φτώχεια και εξαθλίωση.  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ >>τονίστηκε μεταξύ άλλων .

Οι συγκεντρωμένοι στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής .