Δικαιωμένο δηλώνει το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μετά την απόφαση των δικαστηρίων της Λαμίας να καταδικάσει σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών τον πρώην βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη αποδεχόμενα ότι βιαιοπράγησε εναντίον ενός μέλους του κινήματος . Ο κύριος Μαγκούφης ο οποίος βρέθηκε στα δικαστήρια Λαμίας κατηγορείτε πως τον Απρίλιο του 2011 χτύπησε και επιτέθηκε φραστικά στο μέλος του κινήματος Σούλα Γαλάνη   στα διόδια της Αγίας τριάδας και ενώ τα μέλη του κινήματος είχαν ανοίξει στα διόδια στο πλαίσιο κινητοποιήσεων .

 Ο πρώην βουλευτής ήθελε τότε , όπως δηλώνει τα πληρώσει τα διόδια ενώ τα μέλη του κινήματος του ζητούσαν να περάσει χωρίς το αντίτιμο. Δημιουργήθηκε επεισόδιο με την Κ. Γαλάνη και τον γιο της να δηλώνουν πως δέχτηκαν σωματική και φραστική επίθεση με αποτέλεσμα την νοσηλεία της κυρίας Γαλάνη στο νοσοκομείο . Μέλη του κινήματος βρέθηκαν στο δικαστήριο και ανήρτησαν κια πανώ κατά των διοδίων .

Στο δικαστήριο ο κ. Μαγκούφης ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν χτύπησε τη συγκεκριμένη γυναίκα και υπεραμύνθηκε του δικαιώματος του να πληρώνει τα διόδια και πρόσθεσε πως ο ίδιος δέχτηκε φραστική επίθεση αποτην συγκεκριμένη γυναίκα .Τα μέλη του κινήματος δήλωσαν ότι ο κ. Μαγκούφης είχε τη δυνατότητα να πάει και να πληρώσει στα γραφεία της εταιρείας που λειτουργούν στο συγκεκριμένο σημείο και κατέθεσαν πως ο Χ. Μαγκούφης «την ταρακούνησε αρκετές φορές και την χτυπούσε .>>

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώην βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, με την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο πρώην βουλευτής άσκησε έφεση.

Τα μέλη του κινήματος εξέφρασαν την ικανοποιήσή τους καλώντας του πολίτες να μην αφήσουν τον αγώνα κατά των διοδίων . «Το Δικαστήριο Λαμίας σήμερα, 16-11-2015 αποφάσισε 8 μήνες φυλάκιση για τον πρώην βουλευτή που νόμισε ότι καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική του ασυλία θα μπορεί να τραμπουκίζει, χωρίς επιπτώσεις, πολίτες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα όλων μας», αναφέρουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Κινήματος