Την ικανοποιήσή της  για το αποτέλεσμα  των εκλογών  στο εργατικό κέντρο φθιώτιδας εκφράζει η ΠΑΣΚΕ αφού  αναδείχθηκε  πρώτη δύναμη  κατακτώντας τις 8 έδρες απο τις 13 που έχει το διοικητικό συμβούλιο και δηλώνει πως έχει καθήκον ώς παράταξη να νικήσει την απογοήτευση  και να δράσει με τεκμηρίωση ώστε οι εργαζόμενοι να ξανακερδίσουν την αξιοπρέπειά τους . Στην ανακοίνωσή της προς τους εργαζόμενους η ΠΑΣΚΕ τονίζει : <<Η ψηφοφορία  ανέδειξε την παράταξή μας πρώτη δύναμη και αυτοδύναμη, με σημαντικό ποσοστό. Αξιοσημείωτο ότι η Π.Α.Σ.Κ.Ε. έλαβε 8 από τις 13 θέσεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Φ. και εξέλεξε 3 από τις 4 θέσεις αντιπροσώπων στο Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε.


Την αγωνιστική μας πορεία που με συνέπεια χρόνια τώρα ακολουθούμε,  την εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι γιατί περιφρουρούμε τα συμφέροντα της μισθωτής εργασίας και επενδύουμε στη ΛΥΣΗ και όχι στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Η παράταξή μας δεν αξιολογεί και δεν κατατάσσει τους εργαζόμενους με βάση την ψήφο του στις Βουλευτικές εκλογές . Η Π.Α.Σ.Κ.Ε. εντάσσει στις γραμμές της και συνακόλουθα εκφράζει τις δυνάμεις εκείνες που αποδέχονται αρχές, ιδέες και πρακτικές, που προσδιορίζουν τους δημοκράτες, κοινωνικούς αγωνιστές που έχουν ταχθεί με τα συμφέροντα των μη προνομιούχων, των δυνάμεων της εργασίας των απομάχων της, των ανέργων. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.    
Εδώ και τώρα, έχουμε καθήκον ως Παράταξη να νικήσουμε την απογοήτευση να δημιουργήσουμε ένα μαζικό ενωτικό κίνημα να δράσουμε με τεκμηρίωση αλλά και αδιαπραγμάτευτη αγωνιστικότητα να ζωντανέψουμε το ΟΡΑΜΑ και την ΕΛΠΙΔΑ για να ξανακερδίσουμε τις κοινωνικές μας κατακτήσεις και την αξιοπρέπεια στη Ζωή μας.>>

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει  το νέο Δ.Σ για την ανάδειξη  του Προεδρείου το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες , όπως ήδη έχουμε ενημερώσει δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές  με ξανά πρόεδρο τον Κώστα Τσιάμη  για τα επόμενα τρία χρόνια