Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Θερινό Σχολείο Εξειδικευμένων Χημικών Αναλύσεων

Από Ιούλιος 20, 2020 17:00 μέχρι Ιούλιος 24, 2020 21:00
Γράφτηκε από: Ornicom Web Solutions
+30.2231.2231.99

Μετά την περσινή επιτυχία του θερινού σχολείου εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων φέτος το καλοκαίρι είναι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διοργάνωση του. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 20-07-2019 έως 24-07-2019 από τις 17:00-21:00

Οι θεματικές ενότητες θα είναι:

1) Ανάλυση οξύτητας και τιμών Κ ελαιολάδου, ανίχνευση νοθείας

2) Ανάλυση βαρέων μετάλλων με ατομική απορρόφηση-Εξαγωγή γνωμοδότησης με βάση τα αποτελέσματα

3) Ανάλυση μελιού (υγρασία, HMF, διαστάση, αγωγιμότητα, γυρεοσκοπική ανάλυση)-Κατάταξη μελιού ως προς τη βοτανική του προέλευση

4) Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων, αναλύσεις και ισχυρισμοί υγείας

5) Ανάλυση εδάφους (PH, αγωγιμότητα, ανταλλάξιμα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά, μηχανική σύσταση και αξιολόγηση αποτελεσμάτων)

Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένο βίντεο. Όλες οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με βίντεο με αναλυτή τον Δρ. Πασιά Ιωάννη που θα είναι και ο εισηγητής. 

Μετά το πέρας των μαθημάτων παρέχεται πιστοποίηση. Επωφεληθείτε της έκπτωσης για ομαδικές εγγραφές. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 250 ευρώ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων κάντε άμεσα την κράτηση σας

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Speakers

  • Dr. Πασιάς Ιωάννης

    Dr. Πασιάς Ιωάννης

    Ο Πασιάς Ιωάννης είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταδιδακτορικού τίτλου σπουδών από το τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερες από είκοσι διεθνείς επιστημονικές δημοσιεύσεις με κριτές, ενώ είναι και συγγραφέας αρκετών κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία διεθνών επιστημονικών οίκων.

    Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων και φαρμάκων και υπήρξε επιστημονικός υπεύθυνος στο διαπιστευμένο κατά 17025 εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε υπό διαπίστευση εργαστήρια (π.χ ΕΦΕΤ) και στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και φαρμάκων.

    Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία ως εισηγητής σε επιστημονικά σεμινάρια που διοργάνωσαν το πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ έχει και πλούσια διδακτική εμπειρία ως βοηθητικό προσωπικό σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως Τεχικός Υπεύθυνος του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς - Ραπτοπούλου και είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Webinarium.

x

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.