Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (30/10) περιλαμβάνει αναμετρήσεις για εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθληματα, αγώνες Κυπέλλου και δράση στην Euroleague με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betrebels.

Ανοιχτά τα παιχνίδια της Λάτσιο

Στις 22:00, στο Ολίμπικο της Ρώμης, η Λάτσιο υποδέχεται την Τορίνο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Serie A. 

Η Λάτσιο πέτυχε μεγάλη νίκη στη Φλορεντία την Κυριακή με 1-2 επί της Φιορεντίνα! Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο γνωστός “ύποπτος” Τσίρο Ιμόμπιλε στο 89’! Επεισοδιακό το φινάλε του αγώνα με 3 αποβολές στις καθυστερήσεις. Οι “αετοί” επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από την ήττα στη Γλασκώβη για το Europa League (2-1 από τη Σέλτικ) και τις δύο ισοπαλίες στην Ιταλία, 2-2 εκτός με την Μπολόνια και 3-3 εντός με την Αταλάντα. 

Η Τορίνο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού μετρά δύο ήττες και δύο ισοπαλίες τον τελευταίο μήνα. Την Κυριακή έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Κάλιαρι, καταφέρνοντας να σώσει τον βαθμό με γκολ του Ζάζα στο 69’

 Η Λάτσιο, όπως φανερώνουν και τα πρόσφατα αποτελέσματά της, είναι μία πολύ επιθετική ομάδα με κενά στην άμυνα. Προέρχεται από 6/6 over, τα τρία εξ αυτών πήγαν στο Over 3.5. Η Τορίνο δεν θα κλειστεί στο Ολίμπικο και το Goal/Goal στο 1.83 είναι μία αξιόλογη επιλογή. 

“Πετάει” η Τσέλσι

Στις 22:05, στο Στάμφορντ Μπριτζ του Λονδίνου, η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των “16” στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. 

Σε τρομερή κατάσταση οι πιτσιρικάδες του Λάμπαρντ, η Τσέλσι μετρά 7 συνεχόμενες νίκες για όλες τις διοργανώσεις και βελτιώνεται βδομάδα με τη βδομάδα. Την προηγούμενη Τετάρτη πέρασε από το Άμστερνταμ με 0-1 επί του Άγιαξ και το Σάββατο πέρασε και από την έδρα της Μπέρνλι με το εντυπωσιακό 2-4. Οι “μπλε” προηγήθηκαν 0-4 μέχρι το 58’, χάρη σε χατ τρικ του Πούλισικ και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση.

Η Μάντσεστερ έχει πραγματοποιήσει εφιαλτικό ξεκίνημα στη σεζόν, αν και την τελευταία εβδομάδα προέρχεται από δύο σερί διπλά. Την Πέμπτη επικράτησε στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν 0-1 και την Κυριακή ικανοποίησε στο 1-3 στην έδρα της Νόριτς. 

Η Τσέλσι “πετάει” τον τελευταίο μήνα και έχει στόχο τη διάκριση στο Λιγκ Καπ. Αντιθέτως η Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται πολύ στο γκολ και δύσκολα θα ακολουθήσει στο γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων. Επιλογή ο άσος, στο 1.95. 

Ισχυρή εντός η Μακάμπι

Στις 21:05, στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του coach Σφαιρόπουλου μετρά δύο νίκες και δύο ήττες στο θεσμό, ενώ τρέχει νικηφόρο σερί 5 αγώνων για όλες τις διοργανώσεις. Επιβλητική στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις για τη Euroleague, επικράτησε πολύ εύκολα του Ερυθρού Αστέρα (84-69) και της Βαλένθια (76-63). 

Η Φενέρ δεν είναι καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε και στο Μιλάνο από την Αρμάνι με 87-74 και έχει ρεκόρ 1-3 στη διοργάνωση. Την Κυριακή δέχθηκε νέα βαριά ήττα και για το τούρκικο πρωτάθλημα, στην έδρα της Γαλατάσαραϊ με 83-64. 

Η Μακάμπι παίζει σκληρή άμυνα, έχει το πλεονέκτημα έδρας και μπορεί να κάνει μία ακόμη ζημιά στην ντεφορμέ ομάδα του Ομπράντοβιτς. Έχει στοιχηματική αξία ο άσος σε απόδοση 2.15. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.