Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

pste ebe

Τη ριζική ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, προϋπολογισμού 495.000 €  από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, προβλέπει η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης.

Περισσότερα...

ds lamias

Η 17η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων θα πραγματοποιηθεί στις  30 Σεπτεμβρίου 2020, Τετάρτη στις 19:00 με τηλεδιάσκεψη.

Περισσότερα...

Blood donation

Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ειδικότερα το τμήμα αιμοδοσίας του θα πραγματοποιήσει εθελοντικές αιμοδοσίες για τον Οκτώβριο 2020.

Περισσότερα...

FOTO OPLO FYSIGIA 280920

Συνελήφθη ημεδαπός, στις 27-09-2020 σε περιοχή της Λαμίας, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και απειλή.

Περισσότερα...

14 hercules poster

Ο 14ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης Hercules Mountain Marathon, με τις 3 διαδρομές του, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20-9-2020.

Περισσότερα...

programmata mazikoy athlitismoy

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαμιέων πραγματοποιεί δωρεάν προγράμματα  Μαζικού Αθλητισμού.

Περισσότερα...

silici

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 23-09-2020, σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.

Περισσότερα...

IMG 1 240920

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Φθιώτιδα και πολλές ακόμα περιοχές της χώρας, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές, θα γίνονται εντονότερα και δυστυχώς συχνότερα.  

Περισσότερα...