Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ακρωτηριάστηκαν τα χέρια τους από τον αγκώνα ανήμερα το Πάσχα


- Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου υποβάλλονται σε εγχείριση για να σταματήσει η αιμορραγία
- Σε δύο 24ωρα τρία σοβαρά περιστατικά με τραυματισμούς από κροτίδες
- Το Μεγάλο Σάββατο δύο νέοι τραυματίστηκαν σοβαρά από έκρηξη βαρελότου και την Μεγάλη Παρασκευή δύο φίλοι έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία
Χωρίς προηγούμενο τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία δύο 24ωρα στην Καλαμάτα, με τους θανάτους και τους τραυματισμούς από κροτίδες.

Ακόμη δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, που γίνεται στην περιοχή Μπεζεστένια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και οι δύο, ηλικίας 60 και 65 ετών, τραυματίστηκαν από κροτίδα. Ο ένας στο αριστερό του χέρι, το οποίο έχασε από τον αγκώνα και κάτω και ο δεύτερος στο δεξί χέρι, που επίσης ακρωτηριάστηκε από τον αγκώνα και κάτω.

Και οι δύο υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση, αυτή την ώρα, στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να σταματήσουν την αιμορραγία.

Αμέσως μετά, αναμένεται να διακομιστούν για νοσηλεία στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα σοβαρά τραύματα που φέρουν και να γίνει προσπάθεια συγκόλλησης των άκρων τους.

Αυτό είναι το τρίτο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στην Καλαμάτα το φετινό Πάσχα, με αποκορύφωμα τους δύο νεκρούς από ηλεκτροπληξία την Μεγάλη Παρασκευή.

Χθες, λίγο μετά την Ανάσταση, δύο ακόμη νέοι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν εξερράγη η αυτοσχέδια κροτίδα που είχαν κατασκευάσει.

Ο ένας ακρωτηριάστηκε, έχασε την όρασή του και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε επίσης στο αριστερό του χέρι, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΠΗΓΗ : newsit.gr