Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην απίστευτη υπόθεση της 4χρονης Άννυς Mπορίσοβα, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου και τελικά διαπιστώθηκε ότι δολοφονήθηκε από τον βιολογικό της πατέρα.


Ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι τεμάχισε την 4χρονη Άννυ, έβρασε τα κομμάτια τα οποία και τύλιξε σε αλουμινόχαρτο πριν τελικά τα πετάξει σε κάδους απορριμμάτων
Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι ξύπνησε και βρήκε νεκρό το παιδί. Δεν παραδέχεται δηλαδή ότι το σκότωσε. Ωστόσο, σοκ προκαλεί η κίνησή του να τεμαχίσει την 4χρονη, να μαγειρέψει τα κομμάτια και αφού τα τυλίξει σε αλουμινόχαρτο να τα πετάξει σε κάδους απορριμμάτων περιμετρικά του σπιτιού. Φοβούμενος την αντίδραση της μητέρας, προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του παιδιού, όπως ισχυρίζεται.

Η αστυνομία εκτιμά πως η ανθρωποκτονία συνέβη στις 18 Απριλίου, όταν η μητέρα βρισκόταν στη Γερμανία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, ο δράστης ζήλευε παθολογικά την πελάτισσά του. Φίλος του 27χρονου υποστηρίζει ότι ο δράστης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών πριν πέσει σε λήθαργο και ξυπνήσει, αντικρίζοντας νεκρό το παιδί. Η απίστευτη αγριότητα άφησε άφωνους τους αστυνομικούς. Ο δράστης έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ.

Πηγή:zougla.gr