Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά συνταγής



1 κιλό κιμά περίπου από 2 στήθη κοτόπουλου (ζητάτε απ' το χασάπη να σας τα κόψει)
8-10 φέτες ζαμπόν
8-10 κουταλάκια του γλυκού blue cheese
μαϊντανός ψιλοκομμένος προαιρετικά
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Για το πανάρισμα

2 αυγά
αλεύρι
τριμμένη γαλέτα
Εκτέλεση συνταγής

Ζυμώνετε τον κιμά κοτόπουλου με το αλάτι, το πιπέρι, το μαϊντανό και το ελαιόλαδο.
Πλάθετε τον κιμά σε λεπτό μπιφτέκι, τοποθετείτε από πάνω το ζαμπόν και στη συνέχεια το τυρί. Τοποθετείτε από πάνω άλλη μία στρώση κιμά και κλείνετε το μπιφτέκι. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Σε ένα μπολ χτυπάτε ελαφρά τα αυγά. Παίρνατε τα μπιφτέκια πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια στα αυγά και τέλος στη γαλέτα.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε τα μπιφτέκια κι από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρετε προαιρετικά με πουρέ πατάτας.

ΠΗΓΗ : icookgreek.com