Τα φρούτα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ενώ ταυτόχρονα είναι και ενυδατικά.
Δείτε επίσης....
Βάλτε τα στην καθημερινότητά σας, δίνοντας έμφαση στα παρακάτω, που έχουν να σας προσφέρουν πολλά.
Γκρέιπφρουτ
Είναι λίγο δύσκολο στη γεύση λόγω οξύτητας, αλλά είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, σίδηρο και φυτικές ίνες. Το γκρέιπφρουτ μπορεί να συμβάλλει στη μείωση κινδύνου παθήσεων της καρδιάς, αλλά και κάποιων ειδών καρκίνου.
Ακτινίδιο
Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C που ενισχύει το ανοσοποιητικό, όπως και Α και Ε, κάλιο αλλά και σε φλαβονοειδή. Η συχνή κατανάλωσή του προστατεύει από ασθένειες του αναπνευστικού, καταπολεμά τις καρδιαγγειακές παθήσεις, έχει αντικαρκινική δράση, βοηθά στην καλύτερη πέψη και τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και προστατεύει την υγεία των ματιών.