Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

42887 zodiac 590

Στο ρεβεγιόν των άστρων η τύχη όλων των ζωδίων σφραγίστηκε! Αλλαγές, νέοι έρωτες και ευημερία περιμένουν τα περισσότερα από αυτά.

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την τόλμη και την προσπάθεια και η καθημερινότητα όλων θα βελτιωθεί σημαντικά. Τι θα φέρει λοιπόν, το 2019;

Κριός

To 2018 ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό για τα συμπαθητικά κριαράκια. Χρειάστηκε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Επειδή όμως τα αγαθά κόποις κτώνται, το 2019 έρχεται να σας αποζημιώσει για όλη αυτήν την προσπάθεια. Στον επαγγελματικό τομέα θα χαράξετε νέα πορεία, καθώς θα βομβαρδιστείτε από πολλές επικερδείς ευκαιρίες. Θα έχετε στα οικονομικά σας σύμμαχο την επιρροή του Δία μέχρι τον Σεπτέμβριο, γι' αυτό φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι σε νέες συμφωνίες που θα προκύψουν. Σε προσωπικό επίπεδο θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε ανθρώπους και σχέσεις- σε κάποιους πρέπει να πείτε «αντίο»- για να μπορέσετε να καλωσορίσετε στη ζωή σας γνωριμίες, χωρίς να κουβαλάτε παρελθοντικά… βάρη. Η Αφροδίτη στρώνει τον δρόμο σας με ροδοπέταλα. Αν πρέπει να είστε προσεκτικοί με κάτι αυτή την χρονιά είναι η υγεία σας: μην φτάνετε στα όρια τον εαυτό σας, γιατί χρειάζεστε ξεκούραση!

Ταύρος

Το 2019 σας τραγουδάει Βίσση και λέει: «Καλημέρα καινούρια μου αγάπη, καλημέρα καινούρια ζωή!». Αυτό από μόνο του τα λέει όλα! Το 2018 μπορεί να ήταν μια ευχάριστη χρονιά για εσάς, όμως στον ερωτικό τομέα δυσκολευτήκατε αρκετά. Τα άστρα και οι πλανήτες το είδαν, γι’ αυτό και φέτος θα φέρουν στον δρόμο σας πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες που υπόσχονται ένα αγαπησιάρικο μέλλον! Όσον αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας, θα χρειαστεί να είστε πιο φειδωλοί. Πολλοί συγγενείς θα χρειαστούν την πολύτιμη βοήθειά σας (ψυχολογική και υλική), γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί που θα την δώσετε. Μην σας πιάσουν οι τύψεις, καθώς ο Ερμής που θα εισέλθει αρκετές φορές στο ζώδιό σας, δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός με τις αποφάσεις σας. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η χρόνια θα φέρει υγεία στο σπίτι σας, αλλά και κάποιες αλλαγές πολύ ενδιαφέρουσες. Μήπως κλείσατε συνδρομή στο γυμναστήριο της γειτονιάς;

Δίδυμος

Εσείς οι Δίδυμοι παραμείνατε στάσιμοι τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο τις δύο τελευταίες χρονιές. Το 2019 όμως έρχεται και σας βγάζει με το «έτσι θέλω» από την βολή σας, χάρη στον Ουρανό τον πλανήτη της αλλαγής, ο οποίος θα θρονιαστεί στο ζώδιό σας όλο τον χρόνο. Προετοιμαστείτε, γιατί η μία αλλαγή ακολουθεί την επόμενη και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας εκ θεμελίων. Θα είναι μια πολύ τυχερή χρονιά για εσάς -σαν τον φοίνικα θα αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας και θα διαπρέψετε στον εργασιακό και ερωτικό τομέα. Όσοι είστε σε σχέση, να περιμένετε μια άκρως ευοίωνη χρονιά που πιθανώς... να φάτε κουφέτα! Όσοι πάλι, είστε ελεύθεροι και ωραίοι θα γνωρίσετε αυτό που επιθυμούσατε τόσο καιρό. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχετε μικρές οικονομικές αναποδιές, οι οποίες όμως δεν θα είναι επιζήμιες. Αν κάτι σας δυσκολέψει φέτος αυτό θα είναι να βρείτε ισορροπίες μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής.

Καρκίνος

Αυτή την χρονιά θα κληθείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και όχι με τον παρορμητισμό που σας διακατέχει. Τα άστρα επιφυλάσσουν μια πολύ τυχερή χρονιά για εσάς, τεστάροντας την κρίση σας. Γι’ αυτό να είστε σε ετοιμότητα! Ένας καινούριος έρωτας θα έρθει αναπάντεχα στη ζωή σας και θα σας συγκλονίσει. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να κάνετε συγκεκριμένους προγραμματισμούς καθώς θα υπάρχει αστάθεια το πρώτο εξάμηνο του 2019. Επίσης, καλό θα ήταν να φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας γιατί είναι ιδιαίτερα ευάλωτη ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Αναγνωρίστε τα σημάδια που στέλνει το σώμα σας και μην τα αγνοείτε.

Λέων

Το 2018 πήρατε κάποιες αποφάσεις για τις οποίες δεν ήσασταν σίγουροι. Την απάντηση στις αμφιβολίες και ερωτήσεις σας θα δώσουν τα άστρα από τον Ιανουάριο. Στον επαγγελματικό τομέα, διάφορες συνεργασίες που δεν είχατε σκεφτεί στο παρελθόν, θα πραγματοποιηθούν και θα καρποφορήσουν. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξει μια μικρή αστάθεια που θα διαρκέσει μέχρι να αποφασίσετε τι θέλετε πρώτα από εσάς και έπειτα από τον σύντροφό σας. Θα χρειαστεί να κάνετε μια ανασκόπηση των σημαντικότερων στιγμών του παρελθόντος, να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και ανάλογα με τα«θέλω» σας είτε να τα διορθώσετε, είτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία σας και την υγεία της οικογένειά σας. Καλό θα ήταν όμως να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την ψυχική σας υγεία, καθώς θα κληθείτε να δείξετε ψυχραιμία αρκετές φορές!

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε πολλές πτυχές της ζωής σας. Το ότι φαινομενικά δείχνετε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, δεν σημαίνει ότι ισχύει. Η ανασφάλεια που σας διακατέχει γίνεται πιο έντονη από ποτέ και οι αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε θα κρίνουν σημαντικά την πορεία σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί αν θέλετε να διαπρέψετε και να ησυχάσετε από τις έγνοιες σας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με ανθρώπους στους οποίους δώσατε αξία, καθώς δεν τρέφουν τα ίδια αισθήματα με εσάς. Να θυμάστε, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός! Στον ερωτικό τομέα είστε ιδιαίτερα τυχεροί καθώς είτε είστε δεσμευμένοι είτε ελεύθεροι σας περιμένει μια μεγάλη, ευχάριστη αλλαγή. Στον τομέα της υγείας τα πράγματα βελτιώνονται σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ζυγός

Το 2019 σας κλείνει το μάτι όσον αφορά τα επαγγελματικά σας γι’ αυτό προετοιμαστείτε για απρόοπτες μεν, κερδοφόρες δε ευκαιρίες. Η υπομονή και επιμονή που δείξατε τα τελευταία χρόνια σας αποζημιώνουν κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Η καριέρα σας έχει μικρή, αλλά ανοδική πορεία. Τα ερωτικά σας διακρίνει η σταθερότητα, όμως για όσους είναι ακόμα ελεύθεροι προβλέπεται μια μεγάλη αλλαγή. Αν πάλι είστε δεσμευμένοι προετοιμαστείτε γιατί μια πρόταση θα σας αλλάξει τη ζωή. Μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε με την υγεία σας τους τελευταίους μήνες του 2018, όμως η κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά. Να θυμάστε όμως θα πρέπει να φροντίζετε και εσείς τον εαυτό σας (λίγη γυμναστική δεν βλάπτει!)

Σκορπιός

Μπορεί να μην το παραδέχεστε ανοιχτά όμως από το 2017 τα πράγματα καλυτερεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φέτος θα εστιάσετε περισσότερο στην προσωπική σας δημιουργικότητα που έχετε αμελήσει αρκετά…χρόνια. Το 2019 επιφυλάσσει μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο ακόμη και για όσους δεν έχουν καλλιτεχνική φλέβα. Επαγγελματικά θα χρειαστεί να πάρετε ορισμένες εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις για το καλό τόσο της τσέπης, αλλά και της ψυχικής σας ηρεμίας. Δείξτε θάρρος καθώς τα άστρα σας δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια φέτος. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει σταθερότητα, όσοι είναι ελεύθεροι θα παραμείνουν single και όσοι δεσμευμένοι, θα χρειαστεί να δουλέψουν λίγο παραπάνω τη σχέση τους. Ο κύκλος γνωριμιών, όσον αφορά τις φιλίες θα επεκταθεί γι’ αυτό και όσοι είστε σπιτόγατοι, θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά. Η υγεία σας θα παραμείνει σε καλή κατάσταση,  όσο δεν αποφεύγετε να πηγαίνετε στον γιατρό σας!

Τοξότης

Τα τελευταία χρόνια έχετε προσπαθήσει πολύ να αλλάξετε τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Βρίσκετε χαρά σε ό,τι αφορά την αυτοβελτίωση, όμως ήρθε η ώρα να περάσετε από την θεωρία στην πράξη. Σε καμία περίπτωση μην σκεφτείτε ότι ο κόπος σας πήγε χαμένος, ωστόσο θα χρειαστεί να δείξετε αυτά που αποκομίσατε σε δύσκολες καταστάσεις. Μην το βάζετε κάτω γιατί πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται σε όλους τους τομείς. Στον επαγγελματικό θα υπάρξει αναγνώριση και σημαντικές απολαβές, ενώ στον ερωτικό τομέα θα εισπράξετε την αγάπη που διεκδικούσατε τόσο καιρό. Επειδή είστε παρορμητικό ζώδιο και αρέσκεστε σε πονηρές επιρροές, προσέξτε γιατί ίσως αυτή την φορά να μην την σκαπουλάρετε τόσο εύκολα! Οι στόχοι που θέσατε όσον αφορά την καλή υγεία του σώματος και του πνεύματος θα πραγματοποιηθούν, αρκεί να μην το παρακάνετε.

Αιγόκερως

Πολλοί Αιγόκεροι φέτος θα περάσουν το κατώφλι της επιτυχίας και της… εκκλησίας! Όπως φαντάζεστε θα θριαμβεύσετε σε οτιδήποτε αφορά την ερωτική σας ζωή καθώς τα άστρα αποφάσισαν να γίνουν κουμπάροι σας. Παρόλο που εστιάζετε την προσοχή σας στα χρήματα, φέτος δεν θα σας απασχολήσουν και πολύ. Για όσους κυνηγούν αναγνώριση και διευθυντικές θέσεις, καλό είναι να μην εμπιστεύονται τόσο εύκολα  τους γύρω τους. Αρκετοί φίλοι θα απομακρυνθούν από κοντά σας αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε νέους με τους οποίους θα χτίσετε σχέσεις ζωής. Στον τομέα της υγείας δεν παρατηρείται καμία αλλαγή, γι' αυτό μπορείτε να ηρεμήσετε και να το απολαύσετε.

Υδροχόος

Πέρσι ήταν μια χρονιά αλλαγών για τους Υδροχόους. Αποκτήσατε εμπειρίες και αυτοπεποίθηση που θα αποδειχθούν πολύτιμα όπλα για το  2019. Πάθος, δημιουργικότητα και δυναμισμός χαρακτηρίζουν και τη φετινή χρονιά, γι’ αυτό φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε. Τα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια καρποφορούν και συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία ανεμπόδιστα. Η άνοιξη θα φέρει νέους έρωτες στο προσκήνιο και ανθρώπους από το παρελθόν που θα γίνουν πολύτιμοι σύμμαχοι. Το πλανητικό τοπίο μπορεί να ευνοεί τα ρίσκα, όμως να θυμάστε να μην το παρακάνετε ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες, ειδικά στον τομέα της υγείας.

Ιχθύς

Αυτή είναι η χρονιά της αναγέννησης και της αυτοβελτίωσης για όλα τα ψαράκια. Η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων θα αποδώσει τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον ερωτικό τομέα. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε ευκαιρίες πολλές να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να κάνετε ένα κοινό βήμα μπροστά, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα φέρει ενέργεια και πάθος στην καθημερινότητά σας. Οικονομικά θα δείτε μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο, ιδιαίτερα αν είστε φειδωλοί το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Στο μόνο που θα χρειαστεί να φρενάρετε λίγο τον εαυτό σας είναι όσον αφορά καταχρήσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία σας.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr