Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

43265 lips new new 590

Ποια γυναίκα δεν θέλει να τονίσει τα χείλη της και να τα κάνει ακόμα πιο σαρκώδη και αισθησιακά;

Για να τα καταφέρετε, δεν χρειάζεται να έχετε το ταλέντο ενός make up artist αλλά να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω στο μακιγιάζ.

Τα βήματα είναι πολύ απλά...

Τι θα χρειαστείτε

Ενυδατικό χειλιών

Μολύβι χειλιών

Κραγιόν

Κονσίλερ

Τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1ο

Ενυδατώστε τα χείλη με ένα lip balm ή με το κλασικό (κι αγαπημένο) βούτυρο κακάο σε στικ. Για να αφαιρέσετε προϊόν που τυχόν περισσεύει, χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα. Έτσι, όταν εφαρμόσετε το κραγιόν αργότερα, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Βήμα 2ο

Με το μολύβι ζωγραφίστε το λεγόμενο τόξο στο πάνω χείλος σχηματίζοντας ένα Χ. Συνεχίστε προσεκτικά με το περίγραμμα και μετά γεμίστε όλα τα χείλη. Στο τέλος, ταμπονάρετε με ένα κομμάτι χαρτί για να φύγει η υπερβολική ποσότητα προϊόντος. 

Βήμα 3ο

Αν το χρώμα σας ικανοποιεί και δεν θέλετε να τονίσετε άλλο τα χείλη σας, μπορείτε απλώς να εφαρμόσετε άλλη μια φορά lip balm. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας κραγιόν που φυσικά πρέπει να ταιριάζει με την απόχρωση του μολυβιού. Έπειτα, δώστε έξτρα λάμψη με ένα διαφανές lip gloss που θα κάνει τα χείλη σας πιο σαρκώδη.

Βήμα 4ο

Η τελευταία πινελιά είναι το… κονσίλερ. Εφαρμόστε το προσεκτικά γύρω από τα χείλη. Θα τονιστεί το χρώμα του κραγιόν θα σας δώσει περισσότερο φως αλλά και όγκο.

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr