Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

46335 automn 590

Το φθινόπωρο μπήκε και η διάθεσή μας μπαίνει σε mood… φθινοπώρου!

Μην αφήσετε τα πρωτοβρόχια και την πτώση της θερμοκρασίας να σας χαλάνε το κέφι.

Μπορεί η μέρα να μικραίνει σταδιακά, αλλά τα πολύχρωμα και δροσερά καλοκαιρινά μας ρούχα μπορούν να μας φτιάχνουν ακόμα τη διάθεση – κρατήστε τα λοιπόν στην ντουλάπα σας, συνδυάστε τα ανάλογα και διατηρήστε το καλοκαίρι για λίγες ακόμα εβδομάδες.

T-shirts

Δεν είναι ανάγκη να φυλάξετε ακόμα τα αγαπημένα σας t-shirts. Συνδυάστε τα με το φθινοπωρινό σας σακάκι ή με μια ελαφριά ζακέτα και θα είστε… in time!

Φούστες

Οι καλοκαιρινές φούστες, κοντές ή μακριές, συνδυάζονται άψογα με τα λεπτά φθινοπωρινά σας πουλόβερ και μάλιστα προσδίδουν ένα πολύ ιδιαίτερο τόνο στην εμφάνισή σας!

Stripped πουκάμισα

Συνδυάστε τα καλοκαιρινά σας παντελόνια τα σορτς και τις τζιν φούστες σας με stripped πουκάμισα που θα σας κρατήσουν ζεστές αλλά και μέσα στην φετινή τάση της μόδας!

Cropped παντελόνια

Τα παντελόνια που φτάνουν ως τη γάμπα, φορεμένα με ένα t-shirt και την αγαπημένη σας ζακέτα ή πουλόβερ, μπορούν να γίνουν η αγαπημένη σας επιλογή για το φετινό φθινόπωρο.

Καλοκαιρινά φορέματα

Τα αγαπημένα σας αεράτα και δροσερά καλοκαιρινά σας φορέματα, μπορούν να παραμείνουν στην ντουλάπα σας! Συνδυάστε τα με μακριές ζακέτες, τζιν μπουφάν ή σακάκια και ξεχωρίστε για το look σας!

ΠΗΓΗ: www.mama365.gr