Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

431788

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Δεκεμβρίου με βάση το δεκαήμερο γέννησής.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα δημιουργεί συνθήκες χαράς και αισιοδοξίας. Γεμίζει με ενδιαφέροντα την καθημερινότητά σου και ξεφεύγεις από την απαισιοδοξία και την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα σε ικανοποιήσει απόλυτα για αυτό φρόντισε να την επιδιώξεις. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω αυξάνοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου καθώς σου δίνονται ευκαιρίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον να προχωρήσεις σε πρωτότυπες και ευρηματικές ενασχολήσεις. Επικεντρώνεις την προσοχή σου σε γενικότερο επίπεδο σε ιδεολογικά και κοινωνικά αντικείμενα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς και να προσφέρεις. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε καλεί να κλείσεις υποθέσεις της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής που μπορεί να σε προβληματίζουν. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε αυταπάτες που μπορεί τελικά να δημιουργήσουν προβλήματα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στο ζώδιό σου θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα και σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε κινήσεις και πρωτοβουλίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από την επιθετικότητα και τον εγωκεντρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια και τελικά να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις με τα πρόσωπα που εμπλέκεσαι. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα οικονομικής και αισθηματικής φύσεως που καλείσαι να διαχειριστείς με την καχυποψία να βρίσκεται στο περιθώριο. Η διαίσθησή σου θα σε συντροφεύσει σε οικονομικά ζητήματα τις συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο το πάθος μπορεί να εκτονώσει κάθε αμφιβολία. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως. Καλό είναι να αποφύγεις τον έντονο συναισθηματισμό και να προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ λογικής και ευαισθησίας ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς με ευκολία μπορεί να παρασυρθείς από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που θα σε οδηγήσουν σε πληγές.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου αυξάνοντας κατακόρυφα την επιθυμία να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να σε καλύψουν στον απόλυτο βαθμό. Φρόντισε βέβαια να χαλιναγωγήσεις την εκρηκτική σου διάθεση καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου ανοίγει νέους ορίζοντες σε πνευματικό και φιλοσοφικό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να ασχοληθείς με αντικείμενα εκπαιδευτικού χαρακτήρα που σε ενδιαφέρουν έντονα. Σημαντικό είναι να είσαι εγκρατής σε υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις και να μην είσαι ευκολόπιστος με πρόσωπα που μπορεί να σε προσεγγίζουν με ονειρικές προτάσεις. Πιθανό είναι να υπάρχουν κρυφά κίνητρα πίσω από τις προτάσεις τους και αργά ή γρήγορα να αντιληφθείς ότι βρίσκεσαι εκτεθειμένος σε κάποια κατάσταση που μπορεί να σε εξαπατήσει και να σε πληγώσει. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την υπερένταση, το άγχος και την καχυποψία. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που θα απασχολήσουν την επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχεται στην επιφάνεια παρασκήνιο που σε προβληματίζει. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα ενισχύει την εσωστρέφεια και σε ωθεί στο να παρατηρήσεις τους γύρω σου. Ζητήματα οικονομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και ανεβάζουν την ψυχολογία σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δεις την θετική πλευρά της ζωής. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε να ξεφύγεις από σκοτεινές σκέψεις και αμφιβολίες. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα. Από δω και στο εξής θα σε απασχολήσει έντονα η καριέρα σου καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες. Παράλληλα αυξάνονται και οι ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις που απασχολούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συναλλαγές καθώς με ευκολία που μπορεί να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που θα σου στοιχίσουν ψυχολογικά και οικονομικά.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα είναι πιθανό να ενισχυθεί η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Παράλληλα το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο σε επηρεάζει σημαντικά και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες και αντιδικίες με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτό. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις την προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Εξαιρετικές κινήσεις μπορείς να πραγματοποιήσεις και σε οικονομικές συμφωνίες καθώς η διαίσθησή σου και η ανάγκη να ισορροπήσεις τα πράγματα θα σε καθοδηγήσουν με σωστό τρόπο. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις οικονομικής φύσεως που θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι όμως να είσαι επιφυλακτικός με ότι ακούς καθώς με ευκολία μπορεί να παρασυρθείς από πρόσωπα που αποκρύπτουν τα πραγματικά τους κίνητρα. Προσοχή και στην αισθηματική σου ζωή αφού δεν θα είναι δύσκολο να χάσεις το μέτρο και να εμπλακείς σε σκηνές ζήλιας που θα  τραυματίσουν την σχέση σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου ενισχύοντας την εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Πληγές του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να την αντιμετωπίσεις κατάματα. Δεν μπορεί να ξεφύγεις από ότι σε έχει πληγώσει όμως μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεράσεις τα όποια τραύματα σε περιορίζουν στο σήμερα. Προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον καθώς το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει εις βάρος σου σε επηρεάζει αρκετά. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Καλό είναι να είσαι εγκρατής σε πιθανές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές και μεγαλεπήβολες όμως αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν θα είναι και μπορεί να απογοητευτείς. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία για τις αμφιβολίες και δημιουργεί συγκρουσιακές συνθήκες κυρίως σε καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσεις την ανασφάλεια και την ανησυχία και να μην εμπλακείς σε κόντρες με πρόσωπα που μπορεί να τις αξιοποιήσουν εις βάρος σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σε βοηθά να βρεις ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς μπορείς να αντιληφθείς με μεγάλη ευκολία τι ζητάει το ταίρι ή οι συνεργάτες σου από εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να εκφράζεις με δυναμισμό και τις δικές σου σκέψεις καθώς η υποχωρητικότητα δεν θα σε βοηθήσει. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και περνάς σε μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς ενισχύονται οι ανασφάλειες και η καχυποψία για τους γύρω σου. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο ανοίγει νέους δρόμους μπροστά σου καθώς μακροπρόθεσμα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που σκέφτεσαι και την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον του μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο ωθώντας σε πνευματικές αναζητήσεις που σε συναρπάζουν. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή σε συνεργασίες που μπορεί να υποκρύπτουν περίεργες συνθήκες και όρους που αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν. 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα και σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις αλλαγές ή κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά το φιλικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε ομαδικές προσπάθειες και συλλογικές δράσεις που σε ικανοποιούν απόλυτα σε όλα τα επίπεδα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις στον εργασιακό χώρο και να αποφύγεις πιθανή ένταση με πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου καθώς μπορείς να τον περιποιηθείς και να ασχοληθείς με το σώμα σου. Είναι απαραίτητο για να έχεις την απαιτούμενη ενέργεια. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να κλείσει συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση και άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν δημιουργώντας ένα ιδεατό σκηνικό στη ζωή σου. Όμως το πιθανότερο είναι αργότερα να απογοητευτείς καθώς τα κίνητρα τους μπορεί να αποδειχθούν ότι δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα για σένα. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου δραστηριοποιείσαι περισσότερο από ποτέ σε κοινές δράσεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις με πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα ικανοποιήσουν τους γύρω σου και θα βοηθήσουν να προχωρήσουν οι ομαδικοί στόχοι που έχετε θέσει. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την προσωπική ζωή και τις συνεργασίες σου. Σημαντικό είναι βέβαια να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής με τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι που δεν θα είναι ειλικρινείς και ξεκάθαροι μαζί σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κρίση σου. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός και να δώσεις χρόνο ώστε να διαπιστώσεις από μόνος σου ότι είναι αντικειμενικά τα κίνητρα. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την υπερένταση στις φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της έντονης καχυποψίας που εκδηλώνεται. Προσοχή καθώς η ανάγκη για έλεγχο θα δημιουργήσει προβλήματα με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σε διευκολύνει να βρεις λύσεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Έχεις την ευκολία να εντοπίσεις τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και να δρομολογήσεις με τέτοιο τρόπο τα ζητήματα σου ώστε να είσαι απόλυτα αποτελεσματικός σε ότι κι αν κάνεις. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και δημιουργούν έντονα την ανάγκη να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξουν η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς στρέφεσαι στο ταίρι και τους συνεργάτες σου. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο σε καλεί να δρομολογήσεις με διαφορετικό τρόπο οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις βαθύτερα ψυχολογικά ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή, καλό είναι βέβαια να είσαι επιφυλακτικός με αυτούς που υπόσχονται πολλά καθώς μπορεί να παραπλανηθείς.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά επαγγελματικές υποθέσεις και σχέδια που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου θέλοντας να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις και σκέψεις. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη για επικράτηση για να μην υπάρξουν εντάσεις. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει σου δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να δώσεις απλόχερα συναισθήματα και στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση. Θέλεις να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου και θα επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό για την προσωπική σου ζωή. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις επικριτικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Παράλληλα καλό είναι να είσαι εγκρατής και ρεαλιστής με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις καθώς δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που θέλουν να σε επηρεάσουν και να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή και να κλείσεις θέματα που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις που θα εμποδίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου ανοίγει μία νέα εργασιακή πορεία καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τον εργασιακό χώρο που ήδη κινείσαι. Είναι σημαντικό να μην εμπιστευτείς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια καθώς πιθανότατα να υπάρχουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν όμως τα έχουν κρυφά κίνητρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το παρασκήνιο και την ένταση στον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή σε συγκρούσεις και τάσεις επιβολής που θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και κυρίως σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Γεγονός είναι ότι μπορείς να εκδηλώσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου. Όμως είναι εύκολο για εσένα να ξεφύγεις λόγω των υπερβολών που μπορεί να εκφράσεις. Η ανάγκη για προσοχή μπορεί να οδηγήσει στο να χάσεις το μέτρο. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και επικεντρώνονται την προσοχή στο στην καθημερινότητα και στις αυξημένες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το άγχος και να δώσεις άμεσα λύσεις σε αγγαρείες και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο ανοίγει μία μακροχρόνια περίοδο που επηρεάζονται σημαντικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με ποια πρόσωπα θα προχωρήσεις. Παράλληλα νέες γνωριμίες που θα σε απασχολήσουν ευχάριστα και δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου κλείνει ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και δημιουργεί έντονα ευαισθησίες που μπορεί να σε επηρεάσουν σε καθημερινό επίπεδο. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αυταπάτες που θα στιγματίσουν την προσωπική σου ζωή.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα είναι πιθανό να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν ζητήματα επιμόρφωσης και σεμιναρίων που θέλεις να παρακολουθήσεις. Γεγονός είναι ότι δραστηριοποιείσαι σε πνευματικά αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή καθώς σε βοηθούν να εξελιχθείς με θετικό τρόπο. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει ρίχνεις όλο σου το βάρος στην οικογένεια δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τους οικείους σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου καθώς είναι ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ζεστασιά στη σχέση. Θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς μπορείς να προβεί στις συμφωνίες που θα ευνοήσουν σε οικονομικό επίπεδο. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου μπορεί να προκαλέσει η συναισθηματική παλίρροια καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την καθημερινή του δράση. Ο συναισθηματισμός σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα λόγω των ψευδαισθήσεων που πρωταγωνιστούν, είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα ρεαλιστής. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου κινητοποίησε με μεγαλύτερη ευκολία σε θέματα επιμόρφωσης και σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν έντονα. Η γνώση για εσένα αποτελεί πηγή εξέλιξης και δεν θα διστάσεις να ασχοληθείς με πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που σε βοηθούν να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες για αλλαγές και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι υπόσχεσαι αφού με ευκολία μπορεί να χάσεις το μέτρο και τελικά να εκτεθείς. Παράλληλα είναι απαραίτητο να είσαι ρεαλιστής όταν ακούς μεγάλα λόγια. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει υπερένταση στο πεδίο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις και να δώσεις την ευκαιρία σε πρόσωπα που μπορούν να σε εξελίξουν να πρωταγωνιστήσουν δίπλα σου χωρίς την ανάγκη του ελέγχου να κυριαρχεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σε ωθεί να επικοινωνήσεις κυρίως με την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που θα απασχολήσουν το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες των γύρω σου όμως παράλληλα δεν θα πρέπει να επιτρέπεις σε συναισθηματικές εξάρσεις να επηρεάζουν τη λογική σου, στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και σε βοηθούν να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία. Είναι σημαντικό για εσένα να σταθείς στην προσωπική σου ζωή, τα παιδιά, την δημιουργικότητα. Μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαράς και ενθουσιασμού με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές ανακατατάξεις στο πεδίο της καθημερινότητας που μπορείς να δρομολογήσεις μακροπρόθεσμα. Αυξάνονται σημαντικά οι απαιτήσεις στο εργασιακό περιβάλλον όμως μπορείς να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επηρεάζει σημαντικά φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν και μπορεί να δημιουργούν υπερένταση σε αυτά τα σημαντικά κεφάλαια της ζωής σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα σε κινητοποιεί κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις ή συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα και θα αφορούν οικονομικά και επιχειρηματικά ζητήματα. Καλό είναι να αφουγκραστείς την διαίσθηση σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για ότι σε απασχολεί. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου με μεγαλύτερη ευκολία στο ταίρι σου καθώς η επικοινωνία για εσένα είναι σημαντικός παράγοντας στην σχέση. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή σου δίνει κουράγιο και ανάσα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τα άγχη της καθημερινότητας. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον και την σχέση σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να οριστικοποιήσει στέμματα που μπορεί να δημιουργούν νευρικότητα. Προσοχή σε πιθανές αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις πραγματικά τις ανάγκες σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα επηρεάσουν φιλίες και προσωπική ζωή. Καλό είναι να μην βιαστείς να πραγματοποιήσεις επιλογές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Αντιλαμβάνεσαι με μεγάλη ευκολία πως πρέπει να κινηθείς ώστε να αποφύγεις παγίδες και κακοτοπιές που μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου ανοίγει ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο για εσένα που μπορεί να αφορά την οικογένεια και αποφάσεις μέσα σε αυτήν. Πιθανό είναι να επιλέξεις την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή να υπάρξει μία μετακόμιση μακριά από την πατρική σου. Οι συνθήκες είναι έντονα φορτισμένες συναισθηματικά για αυτό θα πρέπει να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε αποφάσεις και κινήσεις που χρειάζεται να πραγματοποιήσεις. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες που θεωρείς ότι επηρεάζουν τις υποθέσεις που σε απασχολούν και μπορεί να ενισχύουν την καχυποψία που ήδη έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε σκληρές κόντρες με το ταίρι σου λόγω έντονης ζήλιας και ανασφάλειας.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος απολαμβάνοντας χαλαρές συζητήσεις μαζί τους. Επαγγελματικά έχεις την δυνατότητα να επιδιώξεις συμφωνίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και επικεντρώνεις πια την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα οικεία και να νιώσεις ζεστασιά και τρυφερότητα κυριαρχεί και σε καθορίζει από τούδε και στο εξής. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να δρομολογήσει μελλοντικά μεγάλες ανακατατάξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς ξεκαθαρίζεις με αργούς ρυθμούς μέσα σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα στα αισθηματικά. Τα παιδιά και η δημιουργικότητα θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου και θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και εξέλιξη. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να κλείσεις υπόθεσης στην επαγγελματική σου ζωή και σε οικογενειακό επίπεδο. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες καθώς με ευκολία μπορεί να εξαπατηθείς.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένταση στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές είτε από το ταίρι σου είτε από τους συνεργάτες σου που θα σε προβληματίσουν έντονα. Οφείλεις να επικεντρώσεις όλο σου το ενδιαφέρον σε κοινές δράσεις που θα εκτονώσουν την ένταση μεταξύ σας. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει φροντίζεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου καθώς έχεις την ευκαιρία να πάρεις βαθιές ανάσες και να νιώσεις ασφάλεια για το εισόδημά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα για αυτό φρόντισε να περιορίσεις πιθανές σπατάλες που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως που καλείσαι να λύσεις. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις και μονοπάτια επηρεάζοντας σημαντικές σχέσεις για εσένα. Ρεαλισμός και ευαισθησία πρέπει να εναρμονιστούν ώστε να είσαι βέβαιος για ότι καλείσαι να αποφασίσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου αυξάνεται η ένταση σημαντικά στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δέχεσαι επίθεση σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στο πεδίο των συνεργασιών για αυτό φρόντισε να είσαι ψύχραιμος. Είναι απαραίτητο να καταλάβεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και να ισορροπήσεις κάθε δύσκολη στιγμή τους. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου ανοίγει μία νέα κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει το κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εμπορίου και επικοινωνίας σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν πρέπει να τρέχεις αυταπάτες για προτάσεις που μπορεί να φαίνονται οι ιδανικές καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κρυφά ζητήματα και σημεία που πρέπει να αντιληφθείς άμεσα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ένταση στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί παρασκήνιο που επηρεάζει σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες. Οφείλεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να επηρεάσουν και να προκαλέσουν έντονες κόντρες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σε βοηθά να επικεντρωθείς σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις στον οικονομικό σχεδιασμό αυξάνοντας το εισόδημά σου. Να θυμάσαι ότι είναι απαραίτητο να δείξεις υπομονή και επιμονή, όχι όμως αδιαλλαξία στα αιτήματα. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και σε βοηθούν να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνει στιγμές χαλαρές και ευχάριστες συζητήσεις μαζί τους. Αξιοποίησε πιθανές εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για εσένα. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας καθώς περνά σε μία περίοδο της ζωής σου όπου θα ξεκαθαρίσεις νοοτροπίες, προκαταλήψεις και σχέσεις με πολύ κοντινά πρόσωπα για εσένα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος ώστε να αναλάβεις ανάλογες ευθύνες όταν χρειάζεται. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Καλό είναι να μην εγκλωβιστείς πεισματικά στις ανάγκες σου καθώς δεν έχεις σαφή εικόνα τη συγκεκριμένη περίοδο.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα μπορείς να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας που σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα και πιθανά σου δημιουργούν υπερένταση. Καλό είναι να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου ώστε να καταφέρεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να εκτονώσεις το άγχος που πιθανά υπάρχει. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τις ανάγκες σου και να διεκδικήσεις την προσοχή των άλλων και κυρίως του συντρόφου σου. Είναι σημαντικό όμως να απεγκλωβιστείς από εγωκεντρικές συμπεριφορές και προκαταλήψεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα εντυπωσιαστούν από τον δυναμισμό και τη γοητεία σου, φρόντισε να το απολαύσεις. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε καλεί να στραφείς σε ζητήματα που θα απασχολήσουν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Η ανάγκη για ασφάλεια δεν αποκλείεται να καθορίσει λανθασμένα επιλογές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Φρόντισε ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή να είσαι προσεκτικός για να μην απογοητευτείς αργότερα.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να εκτονώσεις την ένταση και το άγχος που κάνουν την εμφάνισή τους μέσω της άσκησης ή της γυμναστικής που απολαμβάνεις καθώς είναι σημαντικό να εκτονώνεσαι ενεργειακά ώστε να μην επηρεάζονται οι καθημερινές του δραστηριότητες. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε εξαιρετικές προτάσεις που μπορεί να προκύψουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κίνητρα που δεν είναι εμφανή και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση και μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις σε καθημερινό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον εργασιακό περίγυρο και σε πρόσωπα που μπορεί να θεωρείς ότι κινούνται παρασκηνιακά εις βάρος σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση που θα σε αποπροσανατολίσει από τον στόχο σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις αρχές του μήνα μπορείς να εκφράσεις με δυναμισμό και έντονο παρορμητισμό σκέψεις και ιδέες που πιθανά έχεις και επηρεάζουν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να αποφύγεις επιθετικές και εριστικές συμπεριφορές που μπορεί να σε εκθέσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και επικεντρώνεις σε όλη σου την προσοχή σε ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς θέλεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες και συναλλαγές που θεωρείς ότι θα σε ανακουφίσουν σε σχέση με το εισόδημά σου. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο σε καλεί να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς θα διανύσεις μία μακροχρόνια πορεία μέσα στην οποία θα υπάρξουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Η ωριμότητα που σε διακατέχει θα εντυπωσιάσει και θα σε βοηθήσει να έλξεις νέα πρόσωπα με νέες γνώσεις. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου ενισχύει την ένταση και το άγχος καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που πρέπει να τακτοποιήσεις. Καλό είναι να μην προχωρήσεις παρορμητικά σε πιθανές κινήσεις αφού δεν φαίνεται να έχεις ακριβή εικόνα των πραγμάτων ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και χειρισμός. Οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα σε δραστηριοποιεί σημαντικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να νιώσεις ότι πρωταγωνιστείς στην σχέση σου. Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξουν τα παιδιά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καθώς πιθανό είναι να επικεντρωθείς σε θέματα που τα αφορούν και τα γεμίζουν χαρά. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει νιώθεις έντονα την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται στα ύψη και λειτουργεί ανανεωτικά για τη σχέση. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα δεδομένα δεν είναι αυτά που τελικά σε ικανοποιούν . Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου ενισχύει την ανασφάλεια και την καχυποψία ιδιαίτερα σε ζητήματα οικονομικής φύσεως. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες που χρειάζεται να τακτοποιήσεις καθώς μπορεί να εξαπατηθείς με μεγάλη ευκολία. Απέφυγε τις σημαντικές συναλλαγές τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά είναι αυτό που ικανοποιεί τις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε καλεί να δώσεις όλη σου την ενέργεια στην προσωπική σου ζωή, στα παιδιά, στα ταλέντα σου. Ήρθε η ώρα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν την σχέση σου και θα δημιουργήσουν ένα σκηνικό πάθους και αισθησιασμού που θα απογειώσουν εσένα και το ταίρι σου στα ύψη. Προσπάθησε να κινηθείς δυναμικά και σε ότι αφορά ζητήματα δημιουργικότητας καθώς μπορείς να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 14 Δεκεμβρίου σε καλεί σε ένα νέο καρμικό μονοπάτι που αφορά τομείς στη ζωή σου στους όποιους θέλεις να εξελιχθείς. Είναι σημαντικό όμως να μην βιαστείς να πραγματοποιήσεις κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής και να αφήσεις το χρόνο να δείξει που πρέπει να κατευθυνθείς και με ποιον τρόπο. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση και την ανασφάλεια στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να νιώσεις ζήλια και καχυποψία. Προσπάθησε να μην επιτρέψει σε κατώτερα συναισθήματα να επηρεάσουν την σχέση σου και αφέσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα δεν σε βοηθά να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό επικεντρώνεται σε θέματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στην δουλειά και σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθεί σε λάθη. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν τη ζωή σου. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου εντυπωσιάζουν, προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις την ορμή και την επιθετικότητα που μπορεί πολλές φορές να σε εκθέσουν. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις οικονομικές υποθέσεις και να ξεκαθαρίσεις πραγματικά μέσα σου ότι είναι αυτό που σου χαρίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα αυξάνει την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και οργή του παρελθόντος που καλείται να διαχειριστεί με ψυχραιμία. Καλό είναι να αποφύγεις τις κόντρες είναι σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σκληρές διαμάχες που θα πληρώσουν τόσο εσένα όσο και το τους οικείους σου. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει έχεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την επικοινωνία μαζί τους. Είναι σημαντικό για εσένα να αναπτύξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου με αυτούς που θεωρείς ότι μπορούν να καταλάβουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τη ζωή. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον για εσένα. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Καρκίνο επικεντρώνει όλη σου την προσοχή στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα κύκλο πολύ σημαντικό για εσένα, όμως είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και συνειδητός στις επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να απογοητευτείς ανακαλύπτοντας ότι αυταπατάσαι και εξιδανικεύεις πρόσωπα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί υπερένταση σε ότι αφορά οικογενειακές υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον θυμό που κρύβεις μέσα σου και να επικεντρωθείς σε δημιουργικές εκδηλώσεις και εκφράσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον που θα σε απαλλάξουν από τα νεύρα και την καταπιεσμένη οργή που σε ταλαιπωρούν. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου ανοίγει ένα κεφάλαιο του παρελθόντος που καλείσαι να διαχειριστείς με μεγάλη προσοχή καθώς έρχονται στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που ακόμα επηρεάζουν την προσωπική σου πορεία. Να θυμάσαι ότι οφείλεις να παραδεχτείς από ψυχολογικά βαρίδια προχωρώντας με δυναμισμό προς το μέλλον, φρόντισε βέβαια να μην επηρεαστείς και οδηγηθείς σε αποφάσεις έχοντας ψευδαισθήσεις για ότι βιώνεις. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου καθώς επιδιώκεις με ελέγχεις και να κατευθύνεις τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Φρόντισε να μην επιτρέψεις στην καχυποψία και τις αμφιβολίες να κυριαρχήσουν επηρεάζοντας τις κινήσεις και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα ζητήματα που σε απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία ιδέες και απόψεις που έχεις. Επιδιώκεις να έρθει σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που έχουν κοινό τρόπο σκέψης με εσένα και μπορείτε να δρομολογήσετε μαζί δράσεις που αφορούν τα ενδιαφέροντα σας. Προσοχή στην αλαζονεία που μπορεί να σε εκθέσει και να δημιουργήσει εντάσεις. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη για έναν απολογισμό της προηγούμενης χρονικής περιόδου που μπορεί να είναι πολύ αποδοτικός. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο μονοπάτι σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς είσαι διατεθειμένος να δείξεις τα όριά σου και να δουλέψεις σκληρά ώστε να πετύχεις στόχους που έχεις θέσει. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις κάθε στιγμή μαζί τους ώστε να εξελιχθείς. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε καλεί να αντιμετωπίσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν την εργασιακή σου πορεία. Προσοχή σε μεγαλεπήβολα σχέδια που μπορεί να μην είναι ρεαλιστικά.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα και σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν συμφωνίες μαζί σου, αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται καθώς μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη για εσένα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που μπορεί να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα μέσα στο πεδίο της καριέρας που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επικεντρώνει την προσοχή σου σε ζητήματα που απασχολούν το εργασιακό περιβάλλον και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Δεν αποκλείεται να έρθει στο φως παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει και να επηρεάσει τις εργασιακές σχέσεις. Είναι απαραίτητο να μην αυταπατάσαι και να μην προχωρήσεις σε γρήγορες κινήσεις που μπορεί τελικά να αποδειχθούν λανθασμένες λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύεις τους πάντες και τις προθέσεις τους.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες ώστε να ασχοληθείς με δυναμισμό με αντικείμενα γνώσεων που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Επαγγελματικά το εμπόριο και η επικοινωνία μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να πετύχεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσένα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα σε αυτό. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς και αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς πιθανότατα να είναι εξιδανικευμένες και να οδηγήσουν σε αυταπάτες και υπερβολές που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει την ένταση κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα επηρεάσει τις μεταξύ σας σχέσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά συνεργασίες με βάση το εμπόριο και την επικοινωνία αφού δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις λόγω καχυποψίας και αμφιβολιών που έχεις μέσα σου. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσεις όλα τα σχέδια που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να προχωρήσεις με ωριμότητα και υπευθυνότητα σε στόχους που έχεις θέσει. Η απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσει να πείσεις τους γύρω σου για το φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση σε πιθανές αντίρρηση που μπορεί να έχουν. Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Αιγόκερω και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τις αυξημένες υποχρεώσεις επικεντρώνοντας πια το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περιβάλλον. Η κοινή έκφραση και επιδίωξη με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Την ίδια μέρα η μεγάλη σύνοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο σε καλούν να στραφείς σε ζητήματα που βαραίνουν την ψυχή σου καθώς ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιες πληγές του παρελθόντος ακόμα στιγματίζουν την προσωπική σου πορεία. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε επιλογές που καλείται να πραγματοποιήσεις καθώς εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγηθεί σε λάθη.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να αφήσεις τις υπερβολές στο περιθώριο καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς είτε σε σπατάλες είπες στην απόλυτη συντήρηση επηρεάζοντας την πορεία των συστημάτων τους ενδιαφέρουν. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό στις αρχές του μήνα να σε επηρεάζει σου δίνεται η ευκαιρία να βιώσεις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Η αισιοδοξία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην σχέση σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να έρθετε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και σε πνευματικό επίπεδο. Στις 30 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου δεν αποκλείεται να επηρεάσει σημαντικά φιλικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν αλλά και προσωπική ζωή. Προσπάθησε να μην εγκλωβίζεσαι σε προκαταλήψεις και ιδεοληψίες του κοινωνικού του περίγυρου επηρεάζοντας την προσωπική σου ζωή με δυσάρεστο τρόπο. Αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι έκανες λάθος επιλογές και ότι εγκλωβίστηκες σε σκέψεις που τελικά δεν εκφράζουν εσένα αλλά πρόσωπα που δεν έχουν άμεση επαφή μαζί σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Κριό από τα μέσα του μήνα επηρεάζει το δεκαήμερο σου σε δραστηριοποιεί σε σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα καθώς πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν το εισόδημά σου. Προσοχή στις όποιες υπερβολές αφού θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις συναλλαγές σου. Προσεκτικός καλό είναι να είσαι και σε σπατάλες που τελικά μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Απαραίτητο είναι να μην είσαι έμπλεος αυταπατών που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και τελικά οδηγείς σε λανθασμένες επιλογές που θα σου στοιχίσουν. Στις 23 Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανασφάλεια και το έλλειμμα στο πεποιθήσεις που μπορεί να νιώθεις. Φρόντισε να μην κινηθείς με νευρικότητα και ένταση σε οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να προκύψουν κόντρες και έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr