Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά για 4 άτομα



Για τη σαλάτα

600 γραμμάρια μανιτάρια
1 δεματάκι πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 ντομάτες κομμένες σε μικρούς κύβους
1 χούφτα φύτρες φασολιών
Για τη σάλτσα

100 γραμμάρια χυμός ντομάτας
Χυμός ενός λεμονιού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πρέζα μαϊντανός ψιλοκομμένος
Μισό κουταλάκι της σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα με λεμόνι ανακατεύοντας όλα τα υλικά. Ψήνουμε τα μανιτάρια σε αντικολλητικό τηγάνι για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Προσθέτουμε τη σάλτσα και τους κύβους ντομάτας και πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τις φύτρες φασολιών.

ΠΗΓΗ : newsbeast.gr