Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Οι γυναίκες που έχουν τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς

γνωρίζουν πως η επίπεδη κοιλιά είναι αποτέλεσμα πολύ καλής δίαιτας και εξαντλητικής γυμναστικής.

Εμείς σας προτείνουμε τα κατάλληλα λαχανικά που θα πρέπει να καταναλώνετε  για να αποκτήσετε μια επίπεδη κοιλιά και να απαλλαγείτε από το πρήξιμο της περιοχής λόγω της κατακράτησης των υγρών.

Ελιές. Η ελιά είναι ένας καρπός που τα οφέλη του είναι πολλά καθώς περιέχει  μονοακόρεστα λιπαρά, τα οποία θεωρείται, ότι είναι ευεργετικά για τον οργανισμό και έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που βοηθάνε για την σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και του πεπτικού συστήματος. Προσθέσετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τις ελιές οι οποίες θα σας προσφέρουν τη νοστιμιά τους αλλά θα δώσουν και τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη της ελαστικότητας του δέρματος.

Αβοκάντο. Το αβοκάντο είναι γνωστό για την πληθώρα των λιπαρών αλλά των ωφέλιμων μονοακόρεστων  λιπαρών  οξέων με κυριότερο εκπρόσωπο το ελαϊκό οξύ. Αποτελεί επίσης, καλή πηγή βιταμίνης Ε, καλίου και φυτικών ινών. Βέβαια το αβοκάντο ανήκει στην κατηγορία  των φρούτων αλλά σκόπιμα το αναφέρουμε στα λαχανικά γιατί το χρησιμοποιούμε πολύ συχνά στις σαλάτες.

Αγγούρια. Οι ευεργετικές συνέπειες  της κατανάλωσης αγγουριών είναι η πλούσια περιεκτικότητα του νερού και η χαμηλή περιεκτικότητα του αλατιού. Αυτό σημαίνει πως προσφέρετε μέσω της κατανάλωσής τους την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα σας  και βοηθάτε στην αποβολή των υγρών που συγκεντρώνονται στην περιοχή της κοιλιάς και σας δημιουργούν το αίσθημα πρηξίματος.

Σούπα λαχανικών. Τα λαχανικά καλό θα είναι να καταναλώνονται ωμά αλλά εάν έχετε ευαίσθητο στομάχι εμείς σας προτείνουμε να τα μαγειρεύετε σούπα που θα σας βοηθά στην καλύτερη χώνεψή τους.

Πηγή:zougla.gr