Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στα Καμμένα Βούρλα

Λήστεψαν ηλικιωμένη τα ξημερώματα στα Καμένα Βούρλα αφού πρώτα την απείλησαν με κατσαβίδι και στην συνέχεια την έδεσαν .
Δείτε επίσης....
ΟΙ δύο ληστές οι οποίοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά και φορούσαν καπέλα και μπουφάν διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού της ηλικιωμένης περίπου στις τρεις τα ξημερώματα .
Η 71χρονη ξύπνησε και αντίκρυσε τους ληστές οι οποίοι αφού την απείλησαν με κατσαβίδι στην συνέχεια την έδεσαν σε μία καρέκλα .
Μάλιστα έδεσαν μόνο τα χέρια της καθώς απέφυγαν τα πόδια μάλλον φοβούμενοι μην συμβεί κάτι ,αφού πρόσφατα η ηλικιωμένη είχε κάνει εγχείρηση στο ένα πόδι .
Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά.
Πήραν 1150€, δυο δαχτυλίδια, κινητό, επίσημα έγγραφα , όπως βιβλιάριο τραπέζης κ.τ.λ. και το κυνηγετικό όπλο του μακαρίτη συζύγου της.
Στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή .
Η ηλικιωμένη παρά το σοκ κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και ειδοποίησε την αστυνομία .
Αστυνομικοί που περιπολούσαν τη νύχτα στη Λοκρίδα έκαναν έρευνες χωρίς ωστόσο κάποιο θετικό αποτέλεσμα .







