Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων είναι συνυφασμένη με τη χημική ανάλυση όπως αυτή επιτάσσεται από την εκάστοτε νομοθεσία. Χημικοί και μικροβιολογικοί επιμολυντές, νοθεία και κακή συντήρηση αποτελούν τους βασικούς άξονες μείωσης της ποιότητας ενός τροφίμου.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάζονται όλες εκείνες οι χημικές αναλύσεις που επιβάλλονται από τη νομοθεσία για τον έλεγχο των τροφίμων, καθώς και οι απαραίτητες από το νόμο αναλύσεις για τον καθορισμό διαφόρων ισχυρισμών υγείας. Θέλετε να γίνετε ο ειδικός;

Στόχος Webinar:

  • Εκπαίδευση και κατάρτιση πάνω στην κατανόηση των απαιτήσεων του ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων
  • Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την διατροφική επισήμανση των τροφίμων
  • Κατανόηση για το ποιες χημικές αναλύσεις είναι απαραίτητες αλλά και ποιες είναι απαραίτητες για ισχυρισμούς υγείας
  • Κατανόηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας πάνω στις απαραίτητες χημικές αναλύσεις που αφορούν τρόφιμα
  • Εκπαίδευση για προστασία από πιθανά κρούσματα νοθείας
  • Κατανόηση της μορφής της ετικέτας της διαθρεπτική επισήμανσης πάνω σε ένα τρόφιμο
  • Απόκτηση γνώσης πάνω σε εξειδικευμένες χημικές αναλύσεις που αφορούν τη διατροφική επισήμανση των τροφίμων και τον προσδιορισμό των επιμολυντών
  • Ανίχνευση νοθείας σε τρόφιμα μαζικής κατανάλωσης, όπως γάλα, ελαιόλαδο, μέλι κ.ά.
  • Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων για την γνώση τους πάνω στα θέματα σχετικά με την ποιότητα του ελαιολάδου

Ποιους Αφορά:

  • Στελέχη Ποιοτικού Ελέγχου
  • Διευθυντές και εργαζόμενους σε ιδιωτικά ή κρατικά χημικά εργαστήρια
  • Εν δυνάμει εργαζόμενους σε χημικά εργαστήρια που επιθυμούν να ενδυναμώσουν το βιογραφικό τους
  • Συμβούλους Συστημάτων Ποιότητας
  • Επιθεωρητές Φορέων Διαπίστευσης και Φορέων Πιστοποίησης
  • Γεωπόνους, χημικούς, τεχνολόγους τροφίμων, ειδικούς περιβάλλοντος, και συναφών επαγγελμάτων
  • Παραγωγούς, τυποποιητές και μεταποιητές τροφίμων
  • Σεφ και εργαζόμενους σε καταστήματα μαζικής εστίασης
  • Εργαζόμενους στη βιομηχανία τροφίμων
  • Φοιτητές θετικών επιστημών

Τι θα κερδίσετε:

  • Χρήση πλατφόρμας με καινοτόμο λογισμικό αποκλειστικά για Webinars
  • Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους
  • Άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή σε όλη τη διάρκεια του Webinar
  • Πρακτικές γνώσεις και συμβουλές σε στοχευμένες ανάγκες
  • Δυνατότητα επιπλέον επικοινωνίας για συμβουλές με τον ειδικό
  • Πιστοποίηση παρακολούθησης
  • Usb με το υλικό του Webinar

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: «Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων!!!

Πηγή: www.webinarium.gr