Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα στη συνοικία του Παγκρατίου στη Λαμία.


Ο άτυχος άνδρας καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, πολύ κοντά στον ποδηλατόδρομο.

Από εκεί είδε σε μια απόσταση αρκετών μέτρων μία γυναίκα και έναν άνδρα με 2 μεγαλόσωμα σκυλιά. Το ένα από αυτά ήταν δεμένο και το άλλο όχι.

Πλησιάζοντας το σπίτι ο σκύλος που ήταν λυμένος είδε πως εκεί υπήρχαν κότες.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχε μπει στην αυλή του σπιτιού για να τις πιάσει, ή όπως έλεγε αργότερα η ιδιοκτήτριά του για να παίξει μαζί τους.

Μάλιστα έριξε κάτω πολλές από τις γλάστρες που υπάρχουν στην αυλή.

Ο κύριος Δημήτρης κατέβηκε αμέσως κάτω, μάλιστα για να μην καθυστερήσει φόρεσε παντελόνι πάνω από τη πυτζάμα και διαμαρτυρήθηκε στη κυρία.

Ο άνδρας αντέδρασε, το ίδιο και η ιδιοκτήτριά και ο σκύλος απομακρύνθηκε. Την ώρα όμως που το θύμα μιλούσε σε έντονο ύφος με την κυρία, δέχθηκε νέα επίθεση από τον δεύτερο σκύλο, παρά το γεγονός ότι ήταν δεμένος. Του έσκισε το παντελόνι και το πουκάμισο και τον δάγκωσε στο πόδι και το στομάχι.

Οι γείτονες αναστατώθηκαν και βγήκαν στο δρόμο. Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και η κυρία πήρε τα δύο σκυλιά της και έφυγε. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε μόνη της έχοντας μαζί της, έγγραφα που αποδείκνυαν πως τα δύο ζώα ήταν εμβολιασμένα και φάρμακα για να περιθάλψει τα τραύματα του θύματος.

Ισχυριζόταν πως ο πρώτος σκύλος ήθελε να παίξει με τις κότες και γιαυτό μπήκε στο σπίτι, και στην συνέχεια φοβήθηκε από τον κύριο Δημήτρη.

Άραγε τι θα γινόταν όμως αν αντί για τον άνδρα ο σκύλος έβλεπε μπροστά του ένα παιδί να τρέχει;

Άλλωστε στην συγκεκριμένη γειτονιά, αλλά και λίγα μέτρα μακρύτερα στον ποδηλατόδρομο, υπάρχουν πολλά παιδιά που παίζουν αλλά και ενήλικοι που περπατούν ή κάνουν ποδήλατο

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.

Πηγή:lamiastar.gr

Περισσότερα...