Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

WP 20190922 032

Την Κυριακή 22/9/2019 κάτω από το βλέμμα του Αθανάσιου Διάκου, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι σκακιστικοί αγώνες ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ (ένας εναντίων όλων) με την συμμετοχή 30 σκακιστών όλων των ηλικιών.

Ο υποψήφιος μαίτρ, αθλητής του Σ.Ο. Λαμίας και αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Στασινός με βοηθό, τον βετεράνο αθλητή και πρόεδρο του Σ.Ο.Λαμίας Αντώνη Κέππα έκαναν 27 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα.

«Η Λαμία παίζει σκάκι» όπου μπορείτε να επισκεφθήτε την αίθουσα του σκακιστικού ομίλου, (Μακροπούλου 93), για να ξεναγήθήτε στα σκακιστικά μονοπάτια της σκέψης και της δημιουργίας.

Επόμενα σκακιστικά ραντεβού η «γιορτή σκακιού» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, όπου μπορούν να συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων, των νομών Φθιώτιδας - Ευρυτανίας και τον Νοέμβριο οι αγώνες των σκακιστικών ομάδων για το «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2019-2020» που διοργανώνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας – Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.