Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

oikonomou sperx 1

Τον Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή επισκέφτηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών επαφών με τις Δημοτικές Αρχές του Νομού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σπερχειάδας συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων καθώς και αρχές και φορείς της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Γιάννης Οικονόμου είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμος Μακρακώμης είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση δήμος της Φθιώτιδας και ο 3ος μεγαλύτερος στη χώρα.

Η κατασκευή του φράγματος Βίστριζας, ο αποχαρακτηρισμός περιοχών από τη ζώνη Natura, και η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών του δήμου είναι από τις βασικότερες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά διαμερίσματα με έμφαση στην οδοποιία, την ύδρευση και την άρδευση των περιοχών. Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας αλλά και χρηματοδότησης της αυτοδιοίκησης συνολικά.

Τέλος συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις γύρω από τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.