Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

giannis loukas

Η αναπάντεχη είδηση της απώλειας του Γιάννη Λούκα προκάλεσε σε όλους απέραντη θλίψη και οδύνη.

Υπήρξε ένας εξαίρετος και αξιόλογος άνθρωπος, γνήσιος εκφραστής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, άνθρωπος με όραμα και ιδιαίτερα χαρίσματα.

Ήταν υπόδειγμα ήθους και ακεραιότητας, αγνός αγωνιστής και μπροστάρης  στους αγώνες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Ο Γιάννης πίστευε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, προσπαθώντας να μεταφέρει στη νέα γενιά τις αξίες και τα ιδανικά του υγιούς επιχειρείν, να εμπνεύσει και να παρακινήσει.

Από το 2005 υπηρέτησε την Ομοσπονδία ΕΒΕ Φθιώτιδας από τη θέση του Αντιπροέδρου και από το 2007 έως το 2015 από τη θέση του Προέδρου.

Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας υπήρξε Γενικός Γραμματέας από το 2009 έως το 2011.

Η πολυδιάστατη διαδρομή του συνδέθηκε με πλούσιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό έργο κερδίζοντας επάξια το σεβασμό και την αγάπη όλων των συναδέλφων επαγγελματιών.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας συμπαραστέκεται σύσσωμο στο πένθος για τον χαμό του, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού αποφάσισε:

  • Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου στην κηδεία
  • Να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία προς τιμήν του
  • Να καταθέσει ως δωρεά χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 στις 15:00, στο Φραντζή Λαμίας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.