Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

mendoni 1

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΑΔΑΣ έπειτα από την επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενείς διάλογος για τις προθέσεις του υπουργείου για την περιοχή μας, μάλιστα δόθηκε έμφαση στα 2500 χρόνια από την μάχη των Θερμοπυλών και στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Υπουργός και η Παναγιωταρέα Άννα δεσμεύτηκαν να επισκεφθούν εκ νέου την περιοχή προκειμένου να δουν από κοντά την πρόοδο εργασιών που θα αρχίσουν, επίσης ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Λαμίας αναφέρθηκε στις εργασίες του δικαστικού μεγάρου.

Η Υπουργός δεν παρέλειψε να επικρίνει την στάση της προηγούμενης κυβέρνησης στο κομμάτι του Πολιτισμού, τονίζοντας ότι σε 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εντάχτηκαν ελάχιστα έργα.

Η Υπουργός τόνισε ότι ο Πολιτισμός αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα και μάλιστα η Θερμοπύλες είναι το πιο ισχυρό brand name. Εμείς αντιλαμβανόμαστε την αξία του και μέσα από τα έργα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια.

H Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας ,όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και στελέχη της ΝΟΔΕ, παρουσία των Βουλευτών της ΝΔ Οικονόμου Γιάννη και Χειμαρα Θέμη.

michailidou

Στοχεύουμε στην καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα του κοινωνικού κράτους. Η κοινωνική ευαισθησία είναι δική μας υπόθεση και σε καμιά περίπτωση δεν είναι προσόν της αριστεράς.

Στόχος της κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στις κοινωνικές δομές μέσω ΑΣΕΠ. Το κύριο μέλημά μας στρέφεται προς την βοήθεια των ασθενέστερων, αλλά και σε μια σειρά μέτρων που θα ανακουφίσουν πολλά κοινωνικά στρώματα, όπως η παροχή του επιδόματος γέννας των 2000 €.