Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

horeca2

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μαζί με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) συμμετείχε για 1η φορά στην έκθεση HORECA 2020 που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα από 07 έως 10 Φεβρουαρίου 2020.

Ανταποκρινόμενα στα κελεύσματα των καιρών, και αξιοποιώντας με τον πλέον πρόσφορο τρόπο την εμπειρία τους, τα στελέχη του ΚΥΕ, ενσωμάτωσαν διαδραστικές τεχνολογίες για την προβολή των επιχειρήσεων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες  που σχετίζονται με την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού εστιατορίων και ξενοδοχείων.

Με τον τρόπο αυτό, η ΠΣΤΕ, αξιοποίησε τα πλέον σύγχρονα επικοινωνιακά εργαλεία για μια μοναδική εμπειρία περιήγησης των επισκεπτών στα προϊόντα που παράγουν οι εταιρίες της Στερεάς Ελλάδας. Διαρκής στόχος αποτελεί η διάδοση της ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών των προϊόντων που παράγονται στη Στερεοελλαδίτικη γη αλλά και η ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Τιμώμενη Περιφερειακή Ενότητα στο περίπτερο της ΠΣΤΕ ήταν η ΠΕ Ευρυτανίας που μαζί με το Επιμελητήριο παρουσίασαν τα προϊόντα των εταιριών της περιοχής, κλέβοντας τις εντυπώσεις και αποκομίζοντας θετικές κριτικές για τη ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, ως επικεφαλής της παρουσίας της ΠΣΤΕ στην HORECA 2020 δήλωσε: «Για ακόμη μια φορά, με το ίδιο πάθος, δηλώνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρειά μας. Μαζί τους, δημιουργούμε πιστούς πελάτες, επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, τονίζοντας την αξία των προϊόντων και υπηρεσιών μας, και όχι μόνο τις καλές τιμές τους. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, Οι υπηρεσίες μας για το υψηλό τους επίπεδο. Μας ενδιαφέρει ο κόσμος, ο καταναλωτής, να ωφεληθεί, και όχι μόνο να αγοράσει από τις επιχειρήσεις μας. Εκεί στοχεύουμε.  Βήμα-βήμα, το διαδίδουμε σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε μεγάλο γεγονός, όπως είναι η έκθεση HORECA. Συνοδοιπόροι μας σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι οι παραγωγοί μας, οι αγρότες μας, οι επιχειρηματίες μας. Μας τιμούν και το ανταποδίδουμε».

Την έκθεση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας κ. Τασιός που συνομίλησε με παραγωγούς και επιχειρηματίες συμβάλλοντας στη διασύνδεσή τους.

Στην προσπάθεια αυτή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας (Α.Σ.Σ.Ε.) που φιλοξενήθηκε στο χώρο του περιπτέρου της Περιφέρειας και παρουσίασε προϊόντα των παραγωγών της.