Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

laiki agora

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 27 Μαiου 2020, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για τη μη διασπορά του COVID-19.

Συμπαρίσταται στους παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Λαμιέων και στέκεται αρωγός στις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους.

Δηλώνει την ανησυχία του για την ομαλή λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την λειτουργία της τοπικής αγοράς σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, σε περίπτωση συνέχισης λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών με τους ισχύοντες περιορισμούς.

Καλεί το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, να επανεξετάσει άμεσα το θέμα της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, πάντα στα πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά και με σεβασμό στην αγωνία και τα καθημερινά προβλήματα των πωλητών, λαμβάνοντας τα απαραίτητα κατά την κρίση του διορθωτικά μέτρα για την επιστροφή στην κανονικότητα όπως γίνεται και σε άλλους τομείς οικονομικής δραστηριότητας.