Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

grafeio ethelontismou banner high

Ο Δήμος Λαμιέων αναγνωρίζοντας την αξία του εθελοντισμού ως κινητήριας δύναμης της κοινωνικής  συνοχής επιδιώκει να ενισχύσει ουσιαστικά τη δυναμική που υπάρχει τα τελευταία χρόνια  στην περιοχή.

Μία  δυναμική η οποία αποδείχθηκε έντονα και κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων του COVID-19, όπου πολλοί συμπολίτες θέλησαν να συμβάλλουν εθελοντικά στη διαμόρφωση μίας κοινωνίας με αυξημένη αίσθηση ατομικής και κοινωνικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λαμιέων μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού δημιουργεί για 1η φορά Μητρώο Εθελοντών, με απώτερο στόχο να ενισχύσει οργανωτικά το κίνημα του Εθελοντισμού στο Δήμο και να δημιουργήσει εκπαιδευμένους και απόλυτα συνειδητοποιημένους εθελοντές βάσει του πρότυπου ενεργού πολίτη και των βασικών αρχών εθελοντισμού.

Καθώς η προσφορά  είναι βαθιά χαραγμένη στην κουλτούρα μας, ο Δήμος Λαμιέων προσκαλεί τους δημότες που επιθυμούν  να συμπληρώσουν την αίτηση εθελοντή, να γίνουν συμμέτοχοι στο σχεδιασμό εθελοντικών δράσεων και να προτείνουν ιδέες και επιλογές  που θα κάνουν την Λαμία μας πρότυπο εθελοντικής δράσης και προσφοράς.

Η Αίτηση Εθελοντή  είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.lamia.gr), στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

Περισσότερα...