Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

bannerekdilosis F25820

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας»

Με καλεσμένο ομιλητή τον Ειδικό  Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, Φώτη Κουρμούση

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στις 17:00.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του Ν.4738/2020  «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα: 

-Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις

-Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών   προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας

-Τις πρόνοιες για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας

-Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Δεδομένης της ιδιαίτερης οικονομικής συγκυρίας, η ενημέρωση και η συμμετοχή σας κρίνεται σημαντική.Η διάρκεια της τηλε-ημερίδας υπολογίζεται στις 2 ώρες και είναι δωρεάν.

Πληροφορίες συμμετοχής

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο και θα οδηγηθούν στο περιβάλλον της ψηφιακής εκδήλωσης.

Meeting ID: 990 4203 5230

Passcode: 701749

Οδηγίες συμμετοχής

   1.       Για όσους θα συνδεθούν μέσω υπολογιστή.

 Απλά κάνετε κλικ στο σύνδεσμο παραπάνω και τα υπόλοιπα θα τα «αναλάβει» από μόνο του το ZOOM. Θα σας οδηγήσει απευθείας στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί.

 2.       Για όσους θα συνδεθούν μέσω smart κινητού ή tablet.

Θα πρέπει να κατεβάσετε από πριν μέσω του Αpp store ή του Play store την εφαρμογή ZOOM. Κατόπιν κάνετε κλικ στο εικονίδιο Join a Meeting και συμπληρώνετε στο κατάλληλο πεδίο (Join with meeting ID) το  meeting ID που βλέπετε παραπάνω. Στη συνέχεια θα βρεθείτε στο περιβάλλον της τηλεδιάσκεψης. Συμπληρώστε το passcode εφόσον σας ζητηθεί.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις εργασίες της τηλεδιάσκεψης μέσω του Livestreaming του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο YouTube.

Για πληροφορίες σύνδεσης πριν την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον  Συνεργάτη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας: κ. Γ. Ζάρδα (τηλ. 2231022112, 6937433006)