Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε τέσσερις νεαρούς που τα ξημερώματα της Παρασκευής (08/05) ξεσήκωσαν τη μισή Λαμία με το αυτοκίνητό τους.


Πρόκειται για τρεις Έλληνες (26, 25 και 24 ετών) κι έναν 26χρονο Αλβανό, οι οποίοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης με μεγάλη ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς.


Πολίτες ενημέρωσαν την Αστυνομία για τον «κίνδυνο - θάνατο» που κυκλοφορούσε στη γειτονιά τους και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να αναζητούν το αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή.


Εν τω μεταξύ οι τέσσερις νεαροί επιχείρησαν να κλέψουν μια μηχανή αλλά έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της και τράπηκαν σε φυγή, όχι πάντως πριν της προκαλέσουν ζημιές.


Τελικά, η αναζήτηση της Αστυνομίας είχε αποτέλεσμα καθώς εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ ο 24χρονος οδηγός κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αφού όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr