Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 adespota

Επικοινωνία έγινε με τον Πρόεδρο της Πενταμελούς Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων  για την παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Στασινό.

Προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δράση των φιλόζωων εθελοντών συμπολιτών μας, για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Λαμιέων και στην περίοδο εφαρμογής των έκτακτων  μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,  έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, γνωστοποιήθηκε ότι για τη  μετάβαση για σίτιση αδέσποτων ζώων, εφόσον αυτή πραγματοποιείται εντός του δήμου κατοικίας του πολίτη,  η απαιτούμενη βεβαίωση,  θα χορηγείται από το γραφείο του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Στασινού, που βρίσκεται στο Δημαρχείο (Ισόγειο, Γραφείο  Ι26),  μετά από τηλεφωνικό ραντεβού: 22313-51024 (08:00 - 15:00) και 6932837696.        

Στην βεβαίωση, θα πρέπει να αναφέρονται η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας, ο τόπος, η ημέρα ή οι ημέρες και ο προγραμματισμένος χρόνος σίτισης, ο οποίος δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τις 3 ώρες και προκειμένου να χορηγηθεί θα πρέπει ο πολίτης να υποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή ανίστοιχο έγγραφο.

Ενημερωτικά, σας γνωρίζουμε ότι για την κατ' εξαίρεση μετακίνηση για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων δεν απαιτείται βεβαίωση τύπου Β, η οποία χρησιμοποιείται για άλλες μεμονωμένες κινήσεις. 

Οι εθελοντές φιλόζωοι πολίτες της Π.Ε. Φθιώτιδας που διαμένουν σε άλλους δήμους του νομού,  για τη  μετάβαση τους για τη σίτιση αδέσποτων ζώων, θα πρέπει να εφοδιασθούν με την προαναφερόμενη βεβαίωση από τον Δήμο της κατοικίας τους.