Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 Με εχθρικότητα και αυταρχισμό αντιμετωπίζονται από τη «νέα κυβέρνηση της Αριστεράς» οι κινητοποιήσεις των μαθητών της Δευτεροβάθμιας τονίζει σε επιστολή της η τομεακή επιτροπή Φθιώτιδας του  ΚΚΕ.
 
   Οπως επισημαίνεται  στην ανακοίνωση << Από την πρώτη μέρα των συζητήσεων και των διαβουλεύσεων των μαθητών της Λαμίας εμφανίστηκαν περιπολικά της ΕΛΑΣ στα πιο «ζωηρά» σχολεία. Και βέβαια δεν  παρουσιάστηκαν χωρίς να ειδοποιηθούν από κάποιους.  
    «Περιόδευσε» μάλιστα εισαγγελέας στα υπό κατάληψη σχολεία και έκανε «συστάσεις» και «προειδοποιήσεις» ότι, αν συνεχιστούν οι καταλήψεις, θα αναγκαστεί να εφαρμόσει ό,τι προβλέπεται.  


    Και  τα ξημερώματα της Πέμπτης 15/10 στο 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας ήρθε η προσαγωγή τεσσάρων μαθητών που μέχρι το μεσημέρι αφέθηκαν ελεύθεροι από την αστυνομία.>>
 
  Η τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ δηλώνει ότι έτσι  απαντά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις δίκαιες διεκδικήσεις των μαθητών για την κάλυψη των αναγκών σε καθηγητές, σε υποδομές, σε βιβλία και γενικότερα στις ανάγκες παροχής γνώσεων από ένα σχολείο όπως το δικαιούνται και καλέι όλους στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 22 Οκτώβρη στην Πλατεία Πάρκου στις 7.30 μ.μ.

Περισσότερα...