Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 Στους δρόμους και οι συνταξιούχοι οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτηση τους  για τα νέα μέτρα  και τις αποφάσεις  της επιτροπής των σοφών  για τα όρια συνταξιοδότησης , το ύψος των συντάξεων και τα κριτήρια συνταξιοδότησης .
Σε συνάντηση  που πραγματοποίησαν ΄σημερα  το πρωί οι ενώσεις συνταξιούχων της Λαμίας στην αίθουσα του ΕΒΕ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου  στις δέκα  και μισή το πρωί στο εργατικό κέντρο Φθιώτιδας .
Οπως τόνισαν σε δηλώσεις  τους αμέσως μετά την συγκέντρωση τόσο ο πρόεδρος  των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Γιάννης Παπαδημητρίου όσο και ο πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ κύριος Μαμαλούδης οι αλλαγές βρίσκουν  τους συνταξιούχους κάθετα αντίθετους  σημειώνοντας  ότι δεν υπάρχει καμία ευαισθησία  για την τρίτη ηλικία  την οποία την καλούν να πορευτεί χωρίς  αξιοπρέπεια μετά τα  τόσα χρόνια εργασίας που έχει προσφέρει ο κάθε ηλικιωμένος .  


Οι ενώσεις συνταξιούχων δηλώνουν  αποφασισμένες να συνεχίσουν  τον αγώνα  τους με όποιο τρόπο μπορούν αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεχόμενων κινητοποιήσεων .
Ηδη όπως επεσήμαναν οι δύο πρόεδροι η εισήγηση στην κινητοποίηση της Τετάρτης θα είναι μια νέα κινητοποίηση τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία και με τα σωματέια  των υπολοίπων δήμων και νομών .   

Περισσότερα...