Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε ετοιμότητα και εγρήγορση  οι αστυνομικές αρχές  της Φθιώτιδας και όλης της Στερεάς για την μετακίνηση των οχημάτων εν όψει  του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου .


Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, εκτός των αυξημένων μέτρων τροχαίας σε όλη την επικράτεια και των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, αύριο Τρίτη  27 Οκτωβρίου για το ρέυμα εξόδου  απο τις  16.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ .
Για την Φθιώτιδα η απαγόρευση θα ισχύει  από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας  μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας .
Την  Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 θα ισχύεσει νέα απαγόρευση διέλευσης των φορτηγών αλλά  για το ρεύμα εισόδου στα Αστικά Κέντρα και από 15.00 το μεσημέρι  έως 21.00 το βράδυ  . Η απαγόρευση θα ισχύσει  στη Ν.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών, από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
Απο τις απαγορεύσεις εξαιρούνται τα φορτηγά  που μεταφέρουν  προιόντα ή με επείγουσες μεταφορές .

Περισσότερα...