Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ευτράπελα  στους δρόμους και στα πεζοδρόμια του κέντρου της πόλης της Λαμίας ,  μεγάλα προβλήματα στο κυκλοφοριακό και έλλειψη χώρων στάθμευσης καταγγέλει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας  και πρωην αντιδήμαρχος Τάκης Συλεούνης με ερώτησή του προς τον Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη .

Ο κ. Συλεούνης επισημαίνει πως  τα προβλήματα στο Κυκλοφοριακό και ειδικά στο  Κέντρο της πόλης έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθιστώντας το Κέντρο κυριολεχτικά απροσπέλαστο για πεζούς αλλά και εποχούμενους,και αποτρέπουν τους δημότες  αλλά και τους επισκέπτες στο να προσεγγίσουν την πόλη φέρνοντας σε ακόμα πιο δυσμενή θέση τους εμπόρους κυρίως του Κέντρου που βλέπουν τις επιχειρήσεις να σβήνουν καθημερινά και από την μη προσέλευση πελατών λόγω του Κυκλοφορικού και της ανεξέλεγκτης παράνομης στάθμευσης .
Ο κ.Συλεούνης  ζητά να επανέλθει  η δημοτική αστυνομία τονίζοντας χαρακτηριστικά  προς τον ΄δημαρχο Λαμιέων ότι <<  δεν δεχθήκατε την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας και παρότι έχετε δεσμευτεί: «……  για την δημιουργία και λειτουργία ελεγκτικού μηχανισμού που όμως δεν θα είναι επιφορτισμένος και με αρμοδιότητες δημόσιου φορέα όπως είναι η Ελληνική Αστυνομία…»
 Ο δημοτικός σύμβουλος ερωτά τον Κ. δήμαρχο  σε τι ενέργειες ΑΜΕΣΕΣ προτίθεται  να προβεί προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Δημότες και περισσότερο του Εμπόρους της πόλης της Λαμίας .

Περισσότερα...